Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves pasi vagyok, és még nem csókolóztam, mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 00:51
1/41 anonim válasza:
azt, hogy nincs szerencséd a lányoknál.
2/41 Christiano Ronaldo válasza:
Elhanyagolható az esélye annak hogy AIDS-ed van!
4/41 anonim válasza:
Azt gondolom,hogy én egy 19 éves lány vagyok és egy csomó dolgot nem csináltam még, de nem teszem közzé,mert nem érdekel,hogy mindenféle ismeretlen mit gondol.
Amúgy most mit gondoljunk? Azt, hogy 23 éves pasi vagy, aki még nem csókolózott.
5/41 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen... talán csajozz többet és lesz barátnőd és aztán majd jön a többi dolog is vele.
6/41 anonim válasza:
azt, hogy olyan fiatalon még én se tervezem
7/41 anonim válasza:
Olyan sok-sok nő van, aki mindent megadna azért, hogy legyen pasija. Vedd ezt észre! Szerintem kapásból tudnál 10 nőt is találni, bármire, ha kinyílna erre a szemed és nem görcsösen próbálkoznál.
És tök mindegy milyen az a pasi, elég ha csak egy kicsike fokkal szebb, mint az ördög.
8/41 A kérdező kommentje:
Vannak olyan nők a környezetemben, akik pasira vágynak, de olyan elvárásaik vannak, amiket nem lehet teljesíteni. Nem elég, hogy szebb legyen az ördögnél, Alkonyat vámpírfiú külső az alap.
2013. ápr. 17. 01:07
9/41 anonim válasza:
Éppen azt gondolom, hogy nem találok olyan írót akinek szarkasztikus/cinikus a hangvétele és még jó könyveket is ír.
A te problémádról meg azt, hogy ez nem probléma.
10/41 anonim válasza:
Nekem is elegem volt már ebből, így leittam magam 22 évesen és eg szilveszteri buliban elhatároztam, hogy most lekapok egy csajt és meg is tettem, smároltam egy idegen csajjal. Nagyon jó volt vele, pedig nem egy nagy szám volt a csaj, inkább átlagos külsőre. Teste jó, feje ronda. Ja és először ellenkezett, de végül nem bírt nekem ellenállni és fél óráig smároltunk, pedig bűnronda vagyok. Buliban próbálkozz, csak hát nem egyszerű, elismerem. Talán, ha akkor ne vagyok ilyen elszánt, még mindig csókszűz lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!