Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves pasi vagyok, és még nem csókolóztam, mit gondoltok?
Azt, hogy valamiért vannak ilyen emberek.
Én is 23 vagyok, csak nőben, és én sem csókolóztam még.
Már sokszor elgondolkodtam rajta, hogy mit csinálok rosszul. Találtam is több tucat indokot, így mostanság azzal foglalatoskodom, hogy ezeket a dolgokat korrigáljam magamon/magamban/a környezetemben.
Ennek hála a múlthéten megéltem az első sikerélményemet. :)
Szóval semmi sincs veszve, de tenni kell érte.
33!
Folyton ezzel jössz, hogy te milyen ronda vagy. Hát tudod mit? Nem hiszem. Nincs ronda ember, mert akárhonnan nézzük, a belső tulajdonságai megszépítik a férfit és a nőt is egyaránt!
Csak hogy értsd, miről beszélek: Legjobb barátnőm az az igazi dögös nő. Becsületes, hűséges. Nem volt sok kapcsolata pedig a pasik ragadnak rá, mint légy a légypapírra! Múlthéten volt az eljegyzése és a vacsora alatt sejtelmesen mosolyogtunk. Hogy miért? Mert a szépség és a szörnyeteg jutott eszünkbe a párról. A férfi vadász, szakállas, pocakos és még szemüveges is. Barátnőm volt neki az első nője. Szerinted? Barátnőm meg úgy festett mellette, mint egy angyal. Komikus, ugyanakkor elgondolkodtató látvány volt. A vadász srácot mindenki imádja, olyan stílusa és egyénisége van. Ezért tetszett meg a barátnőmnek.
Ezek után ne izélj már, szedd össze magad! Bosszantó, hogy mindenhová bekommenteled ezt a szöveget!
Nem kellene általánosítani. Én sem teszem, pedig amit állítasz az fordítva is igaz. A legtöbb férfinek az átlagos nő ronda és sz.rtok a fejére. De mindig van kivétel és ha így álltok hozzám, akkor esélyetek sem lesz párt találni.
Én sem vagyok egy nagy szám, de kihasználom a lehetőségeimet és próbálkozom. Több kevesebb sikerrel, de akkor is, sikerrel!
Bosszant a látványa egy "csúnya" pasinak? Nem hiszem, hogy ilyet írtam volna. Sosem néztem még más szemmel egy kevésbé szép emberre. Nekem furcsa ez a felfogás. Úgy viselkedsz, mintha az egész világ ellened fordult volna?! Szerintem súlyos önértékelési és egyéb problémáid vannak, nem ártana - és nem piszkálódásból mondom - ha szakember segítségét kérnéd.
Jobbra-balra hangoztatod, szinte minden kérdésbe beírod, hogy szerinted ronda vagy, mintha versenyeznél a környezeteddel, hogy ki mondja ki hamarabb. Mintha azzal, hogy kimondod és beismered, saját magadat nyugtatgatnád.
Kérlek, ne offoljuk tovább a topikot, nyugodtan írj privit és ott megbeszéljük.
Én is 23 éves pasi vagyok, és soha nem csókolóztam, de mentségemre szóljon hogy nekem érzelmek is kellenének hozzá, nem csak az hogy jól nézzen ki egy csaj, meg aranyos legyen és kedves......
Nekem ilyenkor az jut eszembe, ha én csókolóznék akárkivel is érzelmek nélkül, annyi erővel akkor, föl tehetném magamnak a kérdést, hogy mért nem azzal a másik nővel csókolózok amikor ő is tök csini és kedves, vagy mért nem a harmadikkal....... ezért mondom nekem például nem megy érzelmek nélkül, hiába gondolnak úgy általában jó fejnek, és helyesnek is a csajok. Amúgy meg én is lehetek szépfiú, nyálas is, ronda is, antipatikus is, szimpatikus is akármilyen nő szemében, nem vagyunk egyformák egyszerűen, másfelől az meg tény, hogy a nőket általában jobban meg lehet fogni személyiséggel, mint fordított esetben....
Szerintem ha valaki 23 évesen úgy nem jutott el a csókit sem, hogy akart is volna....... valószínűleg egy elég félénk személyiség lehetsz, amit a lányok többsége annyira nem szeret..... másfelől meg ha te férfi létedre félsz kezdeményezni, közben meg a lányoktól várnád el..... nem sűrűn fogsz te akkor csókolózni......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!