Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves pasi vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves pasi vagyok, és még nem csókolóztam, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 00:51
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Gondolom,ha nem csókolóztál akkor nem is dugtál még.Kár volna lemaradnod ezekről, az élet szerintem legnagyszerűbb dolgairól.Keresd a nőket, ismerkedj velük,és ne utasítsd vissza azokat amelyeket az élet feléd sodor, mert lesznek ilyenek is.Kívánom, hogy megéld az igaz szerelmet az életedben.
2013. ápr. 17. 08:44
 22/41 anonim ***** válasza:
Nem maradtál le semmi fontos dologról.
2013. ápr. 17. 09:43
 23/41 A kérdező kommentje:
Mindenki másképp látja mi a fontos, nekem ez igenis az. Elég sok mindenről lemaradtam, amit már nem is fogok bepótolni. Az, hogy a büdös szám miatt lenne nem tudom, mivel még egy nőhöz se kerültem annyira közel, hogy ez kiderülhetett volna. Utolsó előtti, köszönöm a jókívánságot, én is remélem előbb-utóbb lesz valami. Vagy majd bevonulok egy kolostorba :)
2013. ápr. 17. 11:19
 24/41 anonim ***** válasza:

Hát jó ha neked ez így jó...

Csak úgy mondom,nem fog az öledbe hullani egy csaj se.Tétlenséggel semmi se fog változni!Ha így akarod leélni az életedet akkor oké,de később rettenetesen megfogod bánni!Még nem késő megváltozni,de ha pár éven belül nem kezdel magaddal valamit akkor visszafordíthatatlan lesz az egész folyamat!

2013. ápr. 17. 15:28
 25/41 anonim ***** válasza:
Ne izgulj! Ami késik nem múlik :)
2013. ápr. 17. 15:49
 26/41 anonim ***** válasza:

11:19

Ez például nem az. Ez csak egy média által belénk nevelt f@szság hogy aki 18 annak kötelező párkapcsolatban élni e mert úgy a jó!

Ha neked rossz, akkor meg mit kérdezed hogy ti mit gondoltok??? már megválaszoltad a kérdést.

2013. ápr. 18. 11:29
 27/41 anonim ***** válasza:

azon gondolokdom, hogy vajon mit rakjak a kolbászos rántottámba amit reggleire fogyasztok, és mi van ittho na hütőmben.

Ha a két halmaznak vannak közös elemei akkor azok kerülnek bele... :)

2013. ápr. 30. 07:56
 28/41 anonim ***** válasza:
Mit gondolok? Ennék egy jó steaket. Közepesen átsütve, csípős fűszerezéssel. Aztán beülnék a kocsimba és hajtanék. Valami ilyesmit.
2013. ápr. 30. 08:10
 29/41 anonim ***** válasza:

Én 22 vagyok és én sem csókolóztam...

Neked pasiként annyival könyebb a helyzeted, hogy kezdeményezhetsz a lányoknál és majdcsak találsz valakit!

2013. ápr. 30. 08:13
 30/41 anonim ***** válasza:
Előző, márpedig a te helyzeted a könnyebb, mert elég lenne csak egy fokkal kevésbé válogatósnak lenned. Az pedig egyszerűbb, mint a kérdezőnek jóképűbbnek lenni.
2013. ápr. 30. 08:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!