Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves pasi vagyok, és még nem csókolóztam, mit gondoltok?
Eh,nekem szerencsére nem olyan a külsőm...amig nem tudtam ,hogy nezki aztem h vmi nagyon állat fazon azert nedvesek tőle a csajok ,de hát...parnapja mutattak egy képet...
Ne is vágyj olyanc külsőre!Kicsit fura a dolog, de nem gáz.Sztem legyél magabiztosabb meg legyen egyeniseged es jo szoveged.
Hidd el, hogy azért nem alap a "vámpírfiú" kinézet!!!
Nézz szét! Csupa vámpírfiú kinézetű hapsit látsz nőkkel az utcán? Nem hiszem, egyik rondább, mint a másik és mégis van nőjük.
Szerintem el kéne lazulnod valahogy!
Tudom, hogy a nőkből kopik ki az alkalmazkodókészség, a megértés stb, egyéb nőies tulajdonságok, amik lehetővé teszik a férfiakkal a hosszútávú kapcsolatot, de szerintem könnyű kalandokra olyan sokan kaphatóak.
Nem igazán az számít, hogy hogy nézel ki, hanem, hogy megnyerő legyen a kisugárzásod. Tehát nem egy merő görcs.
Nagyon durva,nem lennék a helyedben,igaz én sem vagyok nőcsábász a hülye makacsságom meg erkölcseim miatt de a te eseted durvább!
Figyelj,kezdj valamit magaddal de sürgősen!Gondolom már így is lelki sérült vagy,de ha semmit sem teszel akkor annyira befogsz fordulni hogy már a pszchiológusok sem fognak tudni rajtad segíteni
Olvashatsz itt rengeteg idióta "tanácsot" de ha rájuk hallgatsz akkor sose lesz nőd!
Kezdjük a fő problémával (megpróbálok rövid lenni amúgy)
Az a fő probléma hogy te is válogatós vagy.Ugyanis nem hiszem el hogy ne kellenél senkinek se.Az elején ne a bomba nőket célozd meg!Ismerkedj ronda csajokkal és ha megdugtad őket utána jöhet a következő szint
VÁltoztass a külsődön,nincs mese!
De mielőtt elkezdenéd ezeket a dolgokat nem ártana elmenned egy prostihoz hogy szerezzél egy kis tapasztalatot szex terén
"A kérdező kommentje:
Vannak olyan nők a környezetemben, akik pasira vágynak, de olyan elvárásaik vannak, amiket nem lehet teljesíteni. Nem elég, hogy szebb legyen az ördögnél, Alkonyat vámpírfiú külső az alap."
Hát olyan nyamvadt külsőt nem nehéz összehozni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!