Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23 éves pasi vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23 éves pasi vagyok, és még nem csókolóztam, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 17. 00:51
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy neked nem probléma, de nekem igen. Ajánlom Neil Gaiman regényeit, jó író.
2013. ápr. 17. 01:14
 12/41 anonim ***** válasza:
Born to LOOSE
2013. ápr. 17. 01:15
 13/41 anonim ***** válasza:

Eh,nekem szerencsére nem olyan a külsőm...amig nem tudtam ,hogy nezki aztem h vmi nagyon állat fazon azert nedvesek tőle a csajok ,de hát...parnapja mutattak egy képet...

Ne is vágyj olyanc külsőre!Kicsit fura a dolog, de nem gáz.Sztem legyél magabiztosabb meg legyen egyeniseged es jo szoveged.

2013. ápr. 17. 01:29
 14/41 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy azért nem alap a "vámpírfiú" kinézet!!!

Nézz szét! Csupa vámpírfiú kinézetű hapsit látsz nőkkel az utcán? Nem hiszem, egyik rondább, mint a másik és mégis van nőjük.

Szerintem el kéne lazulnod valahogy!

Tudom, hogy a nőkből kopik ki az alkalmazkodókészség, a megértés stb, egyéb nőies tulajdonságok, amik lehetővé teszik a férfiakkal a hosszútávú kapcsolatot, de szerintem könnyű kalandokra olyan sokan kaphatóak.

Nem igazán az számít, hogy hogy nézel ki, hanem, hogy megnyerő legyen a kisugárzásod. Tehát nem egy merő görcs.

2013. ápr. 17. 01:37
 15/41 anonim ***** válasza:

Nagyon durva,nem lennék a helyedben,igaz én sem vagyok nőcsábász a hülye makacsságom meg erkölcseim miatt de a te eseted durvább!

Figyelj,kezdj valamit magaddal de sürgősen!Gondolom már így is lelki sérült vagy,de ha semmit sem teszel akkor annyira befogsz fordulni hogy már a pszchiológusok sem fognak tudni rajtad segíteni

Olvashatsz itt rengeteg idióta "tanácsot" de ha rájuk hallgatsz akkor sose lesz nőd!

Kezdjük a fő problémával (megpróbálok rövid lenni amúgy)

Az a fő probléma hogy te is válogatós vagy.Ugyanis nem hiszem el hogy ne kellenél senkinek se.Az elején ne a bomba nőket célozd meg!Ismerkedj ronda csajokkal és ha megdugtad őket utána jöhet a következő szint

VÁltoztass a külsődön,nincs mese!

De mielőtt elkezdenéd ezeket a dolgokat nem ártana elmenned egy prostihoz hogy szerezzél egy kis tapasztalatot szex terén

2013. ápr. 17. 03:02
 16/41 anonim ***** válasza:
biztos büdös a szád...
2013. ápr. 17. 07:42
 17/41 anonim ***** válasza:
Valszeg csúnya vagy, v alacsony.
2013. ápr. 17. 08:02
 18/41 anonim ***** válasza:
Lehet hogy fogmosás+szájvíz kombót meg kéne próbálnod és hátha több szerencséd lenne.
2013. ápr. 17. 08:25
 19/41 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Vannak olyan nők a környezetemben, akik pasira vágynak, de olyan elvárásaik vannak, amiket nem lehet teljesíteni. Nem elég, hogy szebb legyen az ördögnél, Alkonyat vámpírfiú külső az alap."

Hát olyan nyamvadt külsőt nem nehéz összehozni! :D

2013. ápr. 17. 08:41
 20/41 anonim ***** válasza:
91%
Én 3 évvel vagyok nálad idősebb, de még én sem csókolóztam, és soha sem fogok, egyszerűen mert olyan rettenetesen ronda vagyok, hogy nincs olyan lány, akiben egy cseppnyi vonzalom is ébredne az irányomban. Ha te is ronda vagy, békélj meg a sorsoddal. Bár nehéz, hogy pl. nekem sosem lesz párom, de nem tehetek ellene semmit sem.
2013. ápr. 17. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!