Szerintetek gáz, ha még nem csókolóztam és szexeltem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátom. Nektek hány éves korban történt meg az első csók/szex? Tudom, hogy hülye kérdés, de milyen érzés volt elveszíteni?Extrém helyen történt?2013. febr. 9. 18:17
1/32 panini válasza:
nem gáz.átlagos helyen történt,liftben.
2/32 anonim válasza:
Extrém helyen? Fent a Lánchíd tetején 1996. november 2-án.
3/32 carpediem1983 válasza:
Lányoknál szerintem ez a mai világba már majdnem dicsőség :) . úgyhogy nem gáz. semmi extrém hely szállodába szobában
4/32 anonim válasza:
a mai 13-14 évesek szemében biztos nagyon ciki
idősebbek szemével kicsit sem sőt mi több 1 igazi kincs vagy
első csók 12 évesen
első szex 16 évesen nagyon jó érzés volt és én ilyen maradi vagyok az ágyamban csináltam :)
22/F
5/32 anonim válasza:
2012-ben vesztettem el, nekem nagyon fájt.
A barátomnak egy barátjának a nagy anyjának a házában, ágyban
6/32 anonim válasza:
Szerintem egyik sem ciki sőt.nekem volt barátom 14 évesen,de szájra puszinál tovább nem mentünk,17 évesen csókolóztam úgy igazán először,és 19 évesen szeretkeztem először,én nem bánom.
7/32 anonim válasza:
Abszolút nem ciki amíg Te magad nem érzed annak. Nekem sem volt még barátnőm, nem is csókolóztam, pedig idősebb is vagyok nálad, de nem tartom cikinek.
8/32 anonim válasza:
16 évesen csókolóztam először, 17 évesen volt először barátok és 19 évesen vesztettem el,barátoméknál voltunk,ágyban
19/L
10/32 anonim válasza:
17 és fél éves lány vagyok, ugyanígy vagyok mint te, de nem érzem gáznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!