Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek gáz, ha még nem...

Szerintetek gáz, ha még nem csókolóztam és szexeltem?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátom. Nektek hány éves korban történt meg az első csók/szex? Tudom, hogy hülye kérdés, de milyen érzés volt elveszíteni?Extrém helyen történt?

2013. febr. 9. 18:17
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Szerintem ennyi évesen büszke lehetsz magadra ,hogy még "érintetlen vagy " a mai világba egyre ritkább az ilyen :) soha ne bánd ,hogy ennyi évesen még nem volt barátod! ami késik nem múlik:):**
2013. ápr. 16. 19:14
 22/32 anonim válasza:
100%
Szerintem egy cseppet sem gáz , ezt inkább dicsőségnek mondanám! ;)
2013. ápr. 16. 19:46
 23/32 anonim ***** válasza:

ez miért is dicsőség?

teljesen semleges

2013. ápr. 16. 19:49
 24/32 anonim válasza:
Ne siesd el.Ritkák ma a 16 évesnél idősebb szüzek,a legtöbben 16 éves korukban akarnak először szexelni,vagy korábban.
2013. ápr. 16. 19:50
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
én 17 leszek nemsokára, és én is ugyanígy vagyok, mint te, én nem tartom gáznak, igazából nekem volt már aki járni akart velem, csak én nemet mondtam. mert facen kérdezte meg, úgyhogy már egy éve nem beszéltünk, és régen se voltunk, valami nagyon jóban, én nem is akarok még egy ideig senkivel járni, mert utána úgyis szakítanánk mi értelme, elég lesz nekem, ha csak párszor fogják összetötni a szívem
2013. ápr. 16. 22:40
 26/32 anonim ***** válasza:
nem, 18 leszek és még velem sem történt semmi ilyen (pedig lett volna kivel bőven), és én ezt dicsőségnek fogom fel, büszek vagyok rá, hogy nem sorakoztam be a ribik közé. addig amíg nincs igazi, addig nincs semmi:) és ha rám hallgatsz meg is tartod még legalább 17 éves korodig
2013. jún. 7. 21:45
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Én 30 voltam. Bár nem gondoltam középiskolába menetkor, hogy még 16 évet várnom kell.
2013. jún. 8. 09:31
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem, szerintem mindannyian különbözőképpen viselkedünk, mindenki vágyik rá, de nem kell erőltetni a dolgot, én teljesen jól érzem magamat a bőrömben úgy is, hogy nem volt tartós kapcsolatom. Az első csók 17 évesen, szüzesség elvesztése pedig 20 évesen történt meg (egy eldugott padon :D), és szerintem még sok szép dolog van előttem.
2013. jún. 17. 08:47
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem az.

Csók 16, szex 18 évesen. Picit fájt.

Az első csók után nem értettem, mégis mitől féltem. Mindig attól féltem, hogy elrontom (szexet is beleértve), de akkor nem ezen agyaltam. Ha esetleg félsz, nincs semmi értelme, csak vigyázz, nehogy kihasználjanak. :)

2013. jún. 17. 09:12
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon gáz, anélkül még kislány vagy.
2013. jún. 17. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!