Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokból maradtam ki, ha még nem csókolóztam és szűz is vagyok 23 éves lányként?
Figyelt kérdés
Eddig a sulira koncentráltam, mellette gyakornoki munkát vállaltam. Visszahúzódó vagyok, fent vagyok társkeresőkön, de nem régóta, csak pár fiúval beszéltem. Kedves, aranyos, félénk lánynak tartanak. Nem vagyok túlsúlyos se, vékony vagyok. Szoktam járni vásárolni, étterembe/kávézóba meg nemrég kezdtem el edző terembe is járni. Már pszichológushoz járok emiatt, próbálunk az önbizalmam javítani. De a többi ember, hogy ismerkedik?2021. júl. 11. 14:07
11/12 anonim válasza:
10. Mikor kérdezik akkor á nem könyebb a nőknek véletlenül se.
Ilyenkor meg megy a nyalás.
12/12 anonim válasza:
Igen.
Az első harmatos kamasz-szerelemből, aztán a lángolósból, az egyetemi, együttlakós, évekig tartó párkapcsolatból... szóval igen.
És valóban, a szakításokból és a szívfájdalomból is, ami ezzel jár, de szükség van arra is.
Csak ne akard mindezt bepótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!