Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves szűz férfi vagyok. Még sohasem csókolóztam, még sohasem volt barátnőm és még szűz vagyok. Miről maradtam le?
Én 28 vagyok ugyanezzel a statisztikával.
Nem jelent ez semmit minden pillanat egy új kezdet.
A kérdés , hogy mit választassz a valasz rajtad áll.
Rettenet jó, és rettenet rossz dolgokról.
S ha nem vágsz bele, ez így is marad a továbbiakban is :).
Emlékszem azokra az időkre amikor szűz kis nyomorekkent itt sírtam gyakorin, hogy "nem találok nőt 😭" "engem senki sem szeret😥" "egyedül fogok meghalni😭😥"......:DDDDD
Eltelt több mint 10 év....kérdező bármikor cserélnék veled, mit meg adnék, hogy visszamenjek abba az időbe....tisztán, szüzen, mentesen minden függőségtol, rossztol.
Olyan sok dolgokról nem maradtál le még, semmi olyanról amit még 1-2 éven belül ne potolhatnal be. Élvezd ki még a friss, gondtalan idődet.
Nem sok mindenről, szerintem
Én se voltam sokkal fiatalabb (20-21 asszem, most 25 vagyok). Pár dolog átértékelődik benned, például mi az ami tetszik, mi az ami teljesen más a valóságban mint videókon vagy filmekben, és hogy mik a te határaid egy nővel
Relatíve későn érő típus vagyok, 15-20 lány után szoktam hozzá hogy felnőttként teljesen természetes a szex, és hogy egyáltalán élvezni tudjam, ne érezzem feszültnek magam, vagy mintha valami rosszat csinálnék (sajnos elég szar neveltetésem volt, szóval ez is közrejátszott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!