Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vèlemènyetekre lennèk kîváncs.Teljesen kikèszülök a bizonytalanságtól. Fèl ève vagyok a párommal,de mèg nem volt sex.Folyton kîfogásokat keres ès elutasît.Ha felhozom a tèmát szînte szakîtani akar velem.Szerintetek mi lehet az oka?
Kérdező, a párodnál sajnos tényleg baj van a toronyban. Akivel megbeszélni se lehet a problémákat, azzal később se működne. Nekem is alibikapcsolatnak tűnik, könnyen lehet, hogy meleg és társadalmi/családi nyomásra van nővel.
Ez a kapcsolat alapjaiban diszfunkcionális.
Dobd
Volt ilyenben reszem. Fel evig vartam mert h a teljesitmenyszorongastol ha fel is allt de csak felig ill dugni nem birt. Kibojtoltem, megtort a jeg. 1 evig szuper volt a szex… aztan kb jott barmi stressz, sok melo stb mindenre impotenciaval reagalt. Teljesen magamat hibaztattam pedig nem velem volt a baj. Egyszeruen vagy o ilyen vagy nem igazan passzoltunk. Kidobott 2 ev volt. Szakitottam volna hamarabb ahelyett, hogy a szexterapeutaja vagyok…
Homoszexuális vagy valami hasonló.
Ha fél év alatt sikerül kihúzni harapófogóval azt aminek természetesen magától kéne jönnie, akkor ez az egész egy halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!