Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy férfi mindig biztosra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi mindig biztosra tudja mit akar? Vagy van, hogy bizonytalan magában, az érzéseiben?

Figyelt kérdés

Ha nemet mond van, hogy mégis meggondolja magát?

Van, hogy csak a saját védelmében mond nemet, hogy ne sérüljön? Mert érzelmek alakultak ki benne, és házasként nem akar belebonyolódni?

Van, hogy aztán mégsem bírja, és mégis meggondolja magát?

2021. szept. 18. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A ferfi is ember. Azt hiszem, ez minden kerdesedre valasz.
2021. szept. 18. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem, és meggondolhatja magát, DE ha házas tiszteletben kellene tartanod a döntését. A saját magad érdekében! Igen, biztosan lefeküdne veled, nem, egyáltalán nem biztos, hogy elhagyná a családját. Neked sem jó, ha hónapokig/évekig vársz a csodára, ami sosem jön el.
2021. szept. 18. 09:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy a saját védelmében. A nem, az a masiknak szol, hogy Veled nem.

Változhat igen.

Ha beüt vmi.

Nalam pl egyik srac csak használgatott, de amikor megelégeltem es ugy dontottem kimegyek kulfoldre es ki be jarkaltam csak hozzá, na akkor meg elkezdett kaparni meg szerelmes lenni meg maradjak itthon es járunk, vagy dontsem el ha nem, de neki ez nem megy hogy hol vagyok vagy hol nem.

Nos az ő szerelméhez ez kellett.

Amig kéznél voltam addig egy csicska maris voltam csak neki.

Masik sracnal szinten. Hasznalgat csak, á ő fél az érzelmektol.aha.., aztán megtudott rolam olyasmit a neten ami villamcsapaskent hasitott belé erre en lettem neki no1. Most hősszerelmes.

Mindketto ugy kezdte h nem is kellek neki max megd.g.

Az egyik eljegyzett (de már ex),a mostani meg elakar jegyezni majd.

2021. szept. 18. 09:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja most látom te hazasokrol irsz. Azokkal csak magadat szivatod.
2021. szept. 18. 09:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mièrt mond egy hàzas ember nemet?

... Milye van egy hàzas embernek:

Felesége

Esetleg gyerekei

Ha nem kezd veled, azt jelenti , hogy boldog , és van elég tartàsa, hogy ne rúgja fel az èletèt egy futó kaland miatt.

Most ecsetelhetnèm, hogy miért nem érdemes házas féllel kezdeni , de sokan "mint a bagzó macskàk kb" mennek a másik után, mert csak az ösztönök hajtjàk

2021. szept. 18. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Esély van rá, csak nem feltétlenül érné ez meg senkinek. Gondolom, érted, mire célzok. Te szenvednél, ameddig nem lehetnének nyíltan együtt, a családja is szenvedne, talán még ő is...
2021. szept. 22. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon cuki, hogy eszedbe sem jut, hogy esetleg HÁZAS és nem kellene vele kezdeni. Hányok.
2021. szept. 23. 11:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Most úgy gondolod azért mondta,h nem mert teljesen beléd van zúgva és félt magától?Álmodj még.
2021. szept. 23. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!