Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokhoz járók, tényleg buta a legtöbb lány?
Figyelt kérdés
Hallottam már erről pasikat beszélgetni, plusz megnéztem 1-2 adatlapot, némelyiküknek gyalázatos helyesírása. Diplomás, nyelveket beszélő nő vagyok, már nem annyira fiatal (30 éves), a keresetem nem túl fényes, de szeretem a kollégáimat, a munkámat, egyelőre nem akarok váltani. Emiatt gondoltam arra,hogy munkaidőn kívül, jobbára hétvégén, esetleg az esti órákban hétköznap egyéni vállalkozóként megpróbálnám limitált időben és limitált klienssel, hogy legyen egy kis plusz pénzem. Nagyon őszintén válaszoljatok, elmennétek egy ilyen lányhoz, mint én, vagy inkább felejtsem el az egészet? Egyáltalán milyen küllemű, habitusú, viselkedésű férfiakra kell számítanom?2022. máj. 20. 18:40
31/34 anonim válasza:
A jó szexhez intelligencia kell. Írj rám, ha szeretnél vendéget fogadni. :)
32/34 anonim válasza:
Leginkább az erotikus masszázs kategóriában lehet talalni intelligensebb holgyeket, a szexpartnerekre valoban igaz az amit írtál, olyannyira, hogy amíg masszőrök közul rengeteg különböző hölggyel voltam együtt, addig a szexpartnerek kozul igazabol 1 van, akihez el mertem menni eddig, mert annyira lutri. 19/F
33/34 anonim válasza:
Az pedig h milyen vendégekre kell számítanod, tobb aspektusból meg lehet kozeliteni (sok hirdetovel beszelgettem errol), de ne ugy képzeld el, h csak es kizarolag igenytelen szazharminc kilos urak lesznek majd az esetleges vendégeid.
Általában a vendégek egyik fele azért jár ilyen helyekre, mert otthon nem kapja meg azt, amit ilyen helyeken igen, a másik fele pedig szingli, és törődésre van szükségük, de maskepp nem tudjak megkapni (nyilvan koztuk talan egy fokkal tobb lehet az a vendeg, aki kulsoleg nem nez ki annyira jol, en is ilyen vagyok sajnos)
34/34 anonim válasza:
Én találkoztam intelligens, diplomás csajokkal, meg tanulatlanokkal is. Az egyik pl. nem tudta merre van Anglia, a másik ezoterikus volt. Igazából a szexkultúra is fontos, csomó esetben tanulatlannal volt jó a szex. 33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!