Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokhoz járók, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokhoz járók, tényleg buta a legtöbb lány?

Figyelt kérdés
Hallottam már erről pasikat beszélgetni, plusz megnéztem 1-2 adatlapot, némelyiküknek gyalázatos helyesírása. Diplomás, nyelveket beszélő nő vagyok, már nem annyira fiatal (30 éves), a keresetem nem túl fényes, de szeretem a kollégáimat, a munkámat, egyelőre nem akarok váltani. Emiatt gondoltam arra,hogy munkaidőn kívül, jobbára hétvégén, esetleg az esti órákban hétköznap egyéni vállalkozóként megpróbálnám limitált időben és limitált klienssel, hogy legyen egy kis plusz pénzem. Nagyon őszintén válaszoljatok, elmennétek egy ilyen lányhoz, mint én, vagy inkább felejtsem el az egészet? Egyáltalán milyen küllemű, habitusú, viselkedésű férfiakra kell számítanom?
2022. máj. 20. 18:40
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok lánynál voltam van ilyen is olyan is akivel jól érzi magát az ember oda vissza fog járni ez a lánynak is jó akivel meg nem oda nem megyek többet.
2022. máj. 20. 19:57
 22/34 anonim ***** válasza:
0%

Milyen egyéni vállalkozóként?

A prostik nem adóznak, tehát be sem kell jelenteni, nem véletlenül fogadnak el kizárólag készpénzt.

2022. máj. 20. 19:59
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sokat számít, ha az örömlány értelmes. Sokkal jobb, ha tudunk beszélgetni is közben.

Egy komplexusos férfit nyílván jobban vonz, egy butuska fruska, de sokaknak fontos az agy is.

Lehet rá vállalkozóit kiváltani, és adózni belőle. Annak, aki főállásban csinálja, nem mindegy, hogy van-e TB jogviszonya, gyűlnek-e szolgálati évek. Ezt is lehet KATA-s adózással csinálni. Többen adóznak, mint hinnéd. Már itt a gyakorin is adott adózási tanácsot örömlány.

2022. máj. 20. 20:18
 24/34 A kérdező kommentje:
Nem rám tartozik, hogy mások mit csinálnak, azt viszont tudom, hogy nem szeretnék költségvetési csalás miatt börtönben ülni.
2022. máj. 20. 20:19
 25/34 anonim ***** válasza:
91%

Mondjuk a lebukás esélye kicsi.

A NAV ellenőrzéseknél a 4 szemnek meg kell lenni, azaz ha egyedül jön a kuncsaft, tuti nem navos.

Másrészt a havi 25 nem olyan nagy összeg, hogy ne érné meg.

KATA-s adózás mellett még könyvelő se kell, magadnak is meg tudod csinálni, vagy ha kell, szívesen segítek.

2022. máj. 20. 20:24
 26/34 anonim ***** válasza:
Első szűrő ugye a külső. Utána a jön a profil. Én a hozzád hasonló nőket keresem, aki értelmes. Tehát egy összeszedett leírás az, ami ösztönöz a telefonálásra. Mivel ha nagy ritkán megyek, akkor egy órára, abba belefér egy kis csevegés is.
2022. máj. 20. 20:27
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán lenne Rád kereslet, már többször feltűnt a barátnő feeling után gyakori jellemzés a, "ha csak kedved lenne egy jót beszélgetni, stb.,..."

(Írj, szívesen válaszolok!)

2022. máj. 20. 20:52
 28/34 DanielC ***** válasza:
100%
Igen lesznek erdeklödök. Elmennenk, vagy is akkor ha tetszik az alakod es szimpatikus vagy a telefonban. Leg több pasi normalis es kedves lesz, legalabb is szerintem.
2022. máj. 20. 21:01
 29/34 anonim ***** válasza:
70%
Én űztem egy darabig ezt egyetem mellett. Elég jól meg lehet belőle élni. Ha csini vagy amellett, hogy eszed is van, akkor jó sok pénzt is elkérhetsz:) hajrá hajrá 24L
2022. máj. 20. 21:51
 30/34 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Ugyanaz vagyok, 30 éves, diplomás, nyelveket beszélő nő.

2 éve kezdtem, mert elvesztettem a munkám a Covid miatt, és nem volt semmi kilátásom (akkor) új munkahelyre.

Így félmunkaidőben nagyon nehéz ezt csinálni, főleg este és hétvégén.

Az oka nagyon egyszerű:

"Átlagos külsejű, ápolt, 28-45 éves férfiakat szeretném majd fogadni"

Ezek a fent említett férfiak nem érnek rá hétvégén és az esti órákban. Házasok/párkapcsolatban vannak, náluk az este/hétvége nem játszik, mert vagy a családdal van (feleség és gyerekek) vagy a barátnőjével. Lehet, hogy nem szexelnek, de velük kell lennie.

Én csináltam teljes időben, hétköznap délelőtt jöttek a rendes, ápolt, dolgozó férjek, általában vállalkozók, akik ilyenkor "dolgoznak".

Hétvégén kik jöttek/jönnek: aki nem kell senkinek. (Bocsánat, de így van!)

Ennek oka van. Vagy hihetetlen bunkó, vagy nagyon durva, vagy rondább mint az ördög, vagy nagyon elhízott, vagy nagyon idős, vagy szimplán egy csóró proli aki, a héten összegyűjtötte a pénzt arra az egy órára, és azt gondolja majd most akkor itt mindent lehet veled.. Vagy az unatkozó 20 éves szórakozik veled unalmában hétvégi/esti lazítás közben miközben éppen veri magának - megbeszél egy időpontot és nem jön el.

Óriási megterhelés, testileg, lelkileg és mentálisan is. Vannak jobb napok, és vannak borzasztóak. És vannak váratlan dolgok (elkapsz valamit- nőgyógyász- vizsgálatok- gyógyszeres kezelés- aggodalom mi lesz a következő?)

Ha pedig úgy csinálod, hogy válogatsz, akkor az lesz hogy minden 3 jelentkezőből 2-t elküldesz, de másnap már a telefont se akarod felvenni annyira elment a kedved.

Azért sok sikert.

2022. máj. 20. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!