Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányokról van itt lány akivel beszélhetnék?
Régen lenéztem a prostikat, aztán rákényszerültem hogy “kipróbáljam” mert hirtelen kellett a pénz. Alig voltam fent 1 hétig de már minden szart megtapasztaltam...Ez a világ legveszélyesebb, legrémisztőbb munkàja!
Megloptak, megaláztak, megütöttek, egy csomóan el se jöttek az időpontra igy másnak aki jött volna, nem tudtam kiadni, a telefonban folyamatosan szidnak engem, pedig nem is ismernek és kedvesen szólok hozzájuk, volt aki fenyegetőzött hogy megöl... Ahogy meglett a pénz, le is vettem magam az oldalról. Ez életem legrosszabb hete volt, mentális problémákat okozott, már ki se merek lépni a hàzból, félek éjszakánként....
Hogy létezhetnek ilyen szörnyű férfiak? És akkor még a prostikat nézik le... életem legszörnyűbb tapasztalata volt ez, senkinek nem kivànom... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!