Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rosszlányokon mennyire veszélyes egy lányt meglátogatni??
Figyelt kérdés
Van aki már volt? Vannak magyarok is? Hogy lehet kideríteni ki a normálisabb? És ha elrabolnak vagy kirabolnak? Viszont szeretnék menni.2020. máj. 17. 15:44
A kérdező szavazást indított:
Érdemes elmenni egy ilyen lányhoz
Nem érdemes elmenni egy ilyen lányhoz
32 szavazat
1/14 anonim válasza:
Miért rabolnának el? OLyan értékes üzletember vagy? Legfeljebb kirabolnak. Annyi pénzt vigyél amennyi kell és akkor nincs probléma.
2/14 A kérdező kommentje:
Szerv kereskedelem pl? Akár lehetne csapda is egy ilyen hirdetés. Kemény világ ez.
2020. máj. 17. 16:01
3/14 anonim válasza:
Nálam mindig van önvédelmi paprika gázspras. Kicsi, zsebben elfér, senkinek soha fel sem tűnik. Ha még nem vagyok teljesen meztelen és úgy akarnak kirabolni, akkor lefújom őt/őket a fenébe és attól megvakulnak ideiglenesen.
A másik meg hogy tényleg csak annyi pénzt vigyél, amennyit előre megbeszéltek.
4/14 anonim válasza:
Semmiképp sem legyen kikötőzős szex.
5/14 sunyi vakond válasza:
ha félsz hogy kilopják a veséd van olyan lány akit házhoz lehet hívni, kicsit drágább akkor csak a lány van ott biztosan, ha kocsival valaki el is hozza azt nem engeded be nem tapasztaltam olyat hogy bárki is be akart volna még jönni a lánnyal.
6/14 anonim válasza:
Voltam több ilyen lánynál, lány is volt már nálam az oldalról. Nem raboltak ki és el sem. Rosszlanyokon több lánynál lehet véleményeket is olvasni, azok is sokat elárulnak. :)
7/14 anonim válasza:
Simán kirabolhatnak. Mivel nem kötöd senki orrára ilyenkor, hova mész, elég sok minden megtörténhet és nem tudod bizonyítani sem, ők meg tagadhatnak. "A diszkréció adott és elvárt" - ezt szépen fel lehet használni olyanra is, amire nem gondolnád.
8/14 anonim válasza:
Ez nem film meg nem más ország, ez Mo. Semmi ilyen nem lesz.
9/14 anonim válasza:
Nem egy prostinál megfordultam már, eddig egyik sem rabolt ki, el sem raboltak. Olyanokhoz kell menni, akinek sok pozitív értékelése van. Illetve, nem "kell" menni, hanem olyanokhoz érdemes.
10/14 anonim válasza:
Én 5-ször voltam a Rosszlányokról már csajjal,ki rabolna el a csaj? Rajta kívül nem lesz más ott,de ha szeretnéd a legtöbb lány házhoz is megy,nekem 5-ből 4szer hozzám jöttek a lány,volt jobb és rosszabb is de nem fognak kirabolni. a Rosszlányokon meg mindenki magyar. 19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!