Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányokhoz járók, tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányokhoz járók, tényleg buta a legtöbb lány?

Figyelt kérdés
Hallottam már erről pasikat beszélgetni, plusz megnéztem 1-2 adatlapot, némelyiküknek gyalázatos helyesírása. Diplomás, nyelveket beszélő nő vagyok, már nem annyira fiatal (30 éves), a keresetem nem túl fényes, de szeretem a kollégáimat, a munkámat, egyelőre nem akarok váltani. Emiatt gondoltam arra,hogy munkaidőn kívül, jobbára hétvégén, esetleg az esti órákban hétköznap egyéni vállalkozóként megpróbálnám limitált időben és limitált klienssel, hogy legyen egy kis plusz pénzem. Nagyon őszintén válaszoljatok, elmennétek egy ilyen lányhoz, mint én, vagy inkább felejtsem el az egészet? Egyáltalán milyen küllemű, habitusú, viselkedésű férfiakra kell számítanom?
2022. máj. 20. 18:40
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nincs sok kritériumom, nyilván nincsenek illúzióim, nem a leghelyesebb férfiak járnak ilyen helyre. Átlagos külsejű, ápolt, 28-45 éves férfiakat szeretném majd fogadni. Persze, senkitől nem kérhetek személyit, de azért látásból, esetleg előtte videóhívásban megközelítőleg meg lehet állapítani valakinek a korát. Puncson többnyire idős férfiak keresnek fiatal lányokat, akiket támogatnának, gondolom nagy részük egyetemista, középiskolában most végzett lányt keres, én oda már túlkoros lennék. 50-60 éves férfiakkal pedig nem tudok elképzelni szexet, pontosabban biztosan nem tudnám élvezni.
2022. máj. 20. 19:16
 12/34 anonim ***** válasza:
37%
A rosszlányok átlagban értelmesebbek, mint a nők átlagban.
2022. máj. 20. 19:17
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Én szívesen elmennék hozzád, szeretem, ha egy nő intelligens, csak ne legyen emiatt arrogáns is, az kifejezetten taszító.

De persze mivel elsősorban a szex miatt mennék, az sem elhanyagolható, hogy miben vagy benne, milyen a külsőd, ilyenek.

2022. máj. 20. 19:19
 14/34 anonim ***** válasza:
A puncson nem csak 50-60 évesek vannak, és nem csak egyetemista lányok. 30 koruli lanyok/nok is vannak ott boven, es fiatalabb pasik en pl 31 vagyok, es ott (is) szoktam keresgelni.
2022. máj. 20. 19:24
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam arrogánsnak. Nem látnám értelmét annak, hogy olyasmiket is feltüntessek lehetőségként, amiket egyáltalán nem szívesen csinálok, ezzel átverve az ügyfeleket, inkább maradnék a szűkített listánál, amiket valóban kedvelek.
2022. máj. 20. 19:24
 16/34 A kérdező kommentje:
Amit még nem írtam és szintén ellenérv a Punccsal szemben: rengeteg pasi útitársat keres dekoratív lány személyében. A munkám miatt nem tehetném meg, hogy elkísérjem hosszabb időre külföldre, a biztosat a bizonytalanért pedig soha nem adnám fel.
2022. máj. 20. 19:27
 17/34 anonim ***** válasza:
71%

A prostik legtöbbje nem élvezi amit csinál. /csaxólok/

Aki fizet a csajokért nem az érdekli, hogy Te mit élvezel!

Akik ilyen helyekre járnak, olyanok mint a csajok akikről beszéltél, csak makkban!

2022. máj. 20. 19:30
 18/34 A kérdező kommentje:
Akkor úgy fogalmazok,hogy pénzért sem csinálok olyat, ami nekem fájdalmat okoz vagy kellemetlen.
2022. máj. 20. 19:33
 19/34 anonim ***** válasza:
18%
Akkora ordas kamukérdés, hogy na!
2022. máj. 20. 19:38
 20/34 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nyisd ki a kis szadat ha puncson ismerkedsz, es mondd el, irdd le a pasinak, hogy Te mit szeretnel, nem utitars akarsz lenni, csak dgni akarsz, hidd el, sokan igy vannak fent. Kicsit ugy erzem, hogy Te csak folyamatosan kifogasokat keresel :D
2022. máj. 20. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!