Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok:amikor a lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok:amikor a lány mindent megtesz kivéve az aktust "mert az vele el képzelhetetlen"?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok ha már orálozik kézimunkázik stb akkor miért akkora gond az aktus így is úgy is prosti nem igaz?
2021. aug. 29. 18:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Masszőz lányoknál van ez.
2021. aug. 29. 19:04
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ő tudja mit vállal be. Ennyi erővel ha már prosti akkor mindent vállaljon be amit csak a kuncsaft óhajt? Ez nem így működik. Ő nyújt egy szolgáltatást te fizetsz érte. Ha többet szeretnél keresel mást.
2021. aug. 29. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Amiért a hentesboltban sem árulnak telefont csak azért, mert te azt szeretnél venni.
2021. aug. 29. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha előre megmondja, akkor korrekt, nem látok problémát.

Ennyi erővel ő is mondhatná, hogy ha megkapsz minden mást, akkor minek az aktus...

Ha az a válasz, hogy nagyon is számít, akkor nyilván neki is fontos, ezért nem megy bele.

2021. aug. 29. 19:49
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
A puncit intimnek tartják. Azt viszont én is kicsit furcsálom, hogy az orálisszexet meg nem. Szerintem az erotikusmaszázs lazább, finomabb, emberségesebb szolgáltatás, mint a sima dugás. Kedvesen simogat, masziroz, aztán kiveri. Úgy általában is viselkedhetnének így a nők, hogy jofejségből kiverik itt ott utcán, munkahelyen, bárhol. :))
2021. aug. 29. 20:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert ebben a "melóban" dugni nehezebb mint gyorsban lefurulyázni a pasit. Egyébként sem háborogj, ha dugni akarsz akkor menj olyanhoz amelyik azt is vállalja. Ez egy szolgáltatás, a gázszerelőnek sem háborogsz hogy helló miért nem mosod le az ablakot kifizetném azt is.
2021. aug. 29. 21:21
 7/11 A kérdező kommentje:

nem háborogtam csak furcsálltam hisz az már nem tűnik olyan nagy dolognak hogy be teszik neki vagy ki tudja lehet a betegségtől tart vagy nem akar tág lenni mondhatni elhasználni ott lenn lehet hülyeséget írtam.

vagy nőktől kérdem a punci sokkal intimebb?

2021. aug. 30. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán így tuti nen esik teherbe, mivel 100% védekezés nincs.
2021. aug. 30. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, az aktus sokkal intimebb.

2021. aug. 30. 21:31
 10/11 A kérdező kommentje:

ki tudnád fejteni miért?

mert a meztelenség adott sőt még az ujjazás is

2021. aug. 31. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!