Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hu-s lány mennyire nézne hülyének, ha ölelkezésért látogatnám meg?
Lényeg a lényeg, pszichés és lelki problémáim miatt nem nagyon megy a barátkozás, emiatt évek óta nem öleltem meg senkit, de egyre nagyobb vágyam van ilyenre. A szex igazából hidegen hagy, sőt, inkább taszít.
Mennyire ritka, furcsa, ijesztő, ha egy 18 éves fiú ilyen céllal keres fel egy lányt? Természetesen a "feltételeket" teljesíteném attól függetlenül, hogy nem szexpartnerként látogatnám meg.
Olyasmire is gondoltam, hogy esetleg egy szitkom sorozatepizódot (~25 perc) is megnézhetnénk összebújva.
Ez mennyire beteges?
Amúgy nem lenne beteges de 18 évesen??? Ha 60 körül lenne megérteném.Ennyi idős koromban máson se járt az eszem csak a dugáson.
Amúgy szerintem bevállalják nekik ez könnyű pénzkereset lenne.Aztán lehet később illetve többszöri alkalom után feloldódnál.
Nem beteges, csak szomorú. Nem szánalmas, hanem szomorú.
De tökéletesen fogalmaztak, hogy ez könnyű pénzkereset. A mellett találkoztak már mindennel. Ez nem számít náluk extrémnek. De ezt a sorozatosdit felejtsd el, hogy ha te mész hozzájuk! Ezt ne úgy képzeld el, hogy a kis lakásán fogad. Erre külön bérelnek általában egy másik kecót, akár többen is. Szóval nem lesz ott DVD, vagy ilyesmi. Magadhoz hívd akkor, feltéve hogy ha vállal olyat!
Szóval nem fogja meghatni őket. Annyi mozdul meg bennük, hogy de jó lenne mindig ilyen könnyen pénzhez jutni!
Imádna téged (viccen kívül, és mindenféle gúny nélkül írom ezt)
Fél órás programért ahol csak ölelgeted, ugyanannyi pénzt kap, mintha egy 22 centis farkú csődör rommádugná.
Itt se aktus, se orál se semmi és megvan a pénze, neked meg az élmény.
Nekem csak az a fura hogy ilyen fiatalon kéred ezt. 6-7 éve prostizom, sok nőnél voltam visszajárós szoktak mesélni fura vendégekről. Vannak ilyen ölelkezősek is mint te de azok özvegy, idős férfiak akiknek fel se állna eleve. Mesélte egy lány, hogy rendszeres vendége a bácsi 😂
Prostihoz pusziért menni olyan mint Mekibe betérni egy Bio salátára!
24N
Nyugi nem te leszel neki az első
Meglepően sokan járnak ilyesmiért prostihoz
Csak van a környezetedben valaki, akitől kérhetsz egy ölelést.
Nem gáz elmenni egy rosszlányhoz ezért, csak nem biztos, hogy azt kapod, amire vágysz. Lelki értelemben persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!