Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt egy lány?

Figyelt kérdés
Neten beszélgettem egy lánnyal akivel beszélgettünk a szextől és terveztük hogy találkozunk és szexelünk. Kérte hogy küldjek képet a nemiszervemről, és azt mondta hogy nem mert nincs 19-20cm. És ő azt szereti.
2018. szept. 18. 08:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
De nagy palimadár vagy. Ha tényleg a méret érdekelné, akkor számot kért volna, nem fotót. Valószínűleg egy ötvenes dagadt pasi volt.
2018. szept. 18. 09:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha igaz amit mond akkor nem lehet mit tenni ha a nagyot szereti akkor ezt kell elfogadni, remélhetőleg nem csak szórakozott veled, de minden élőben derül ki, én is szeretem ha a lány nem túl tág de előre ezt nem lehet tudni.
2018. szept. 18. 09:03
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Csak trollkodott...már az elejétől kezdve.
2018. szept. 18. 09:09
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem létezik ! Jártam már így es személyesen is találkoztunk miután elmondtam hogy csak 15 cm -es bocsánatot kert es ott hagyott!

Ugyhogy ha minimum nem 18cm akkor szóba se állnak veled !!

2018. szept. 18. 09:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele , lehet hogy neki akkora kell majd lessz valaki akinek tökéletes a méreted nem lessz gond nyugi.

22L

2018. szept. 18. 09:55
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

5!

Reméljük neked meg idővel a helyesírásod LESZ jobb mert a lesz az még mindég egy “sz”!

2018. szept. 18. 10:00
 7/14 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy direkt írt dupla sz-t? Telefon, klaviatúra nem lehet érzékeny? Ezek a tipikus kötekedni akarok, de most éppen nem találok értelmes dolgot hozzá... Szerinted te ettől több leszel? Segítek, ellenkezőleg
2018. szept. 18. 10:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerinted a lányok tudják hogy mi a 15 cm és a 20 cm farok között a különbség? Tudják milyen egy 15 cm farok? Egy nagy f szt!

Ha tövig nyomnának neki egy 20-ast akkor visszább venne az igényekből. Nekem 20 van és alig volt olyan nőm akinek ha keményen bevertem tövig ne fájt volna.

2018. szept. 18. 10:41
 9/14 anonim ***** válasza:

7!

Kétszer egymás után elkottázni? Ugyan már.

Amikor én írtam rosszúl valamit engem is kioktattak , de engem nem védtél meg!

Ja! Mert ebben az esetben lány az illető, és talán jut egy kis szaft...

Értem.

2018. szept. 18. 11:29
 10/14 anonim ***** válasza:

Amíg most nem írtad, addig nem is tűnt fel, hogy lány.

Kevés dolgot veszek fel, de ez most sértő volt. Mert engem is iszonyatosan idegesít, hogy itt mennyire tudnak nyalni, de nem is értem, hogy mit remélnek. Ritka ostoba dolog.

Neked is volt ilyen és nem védtelek meg?:D Mi vagyok én Marvel Defender member? Amúgy meg valószínű, hogy én sem vagyok ott mindenhol.

Azt az ú-t meg nem véleményezném. Elég olcsó húzás. Tényleg ilyen kevésnek nézel, hogy majd belekötök, vagy valami hasonló?

2018. szept. 18. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!