Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért csinálja ezt egy lány?
A 22L szerinted mit jelenthet?
Na ne! De az Ú betűmet észrevetted, érdekes meg a magyarázat is hogy nem lehetek mindenhol ott, de akik engem csesztetnek azok mindég ott vannak.
Most komolyan, szemrehányást teszel, hogy nem vagyok ott mindenhol megvédeni?:D
Tudom, hogy mit jelent, de mivel magát a szöveget figyeli az ember és nem a két sorral lejjebb lévő 22L-t, pont azért, mert az általában lényegtelen számomra, így nem vettem észre.
Éppen ezért én általában nem is biggyesztek ilyet oda, hanem a szövegben már benne van az ilyen információ. Persze ennek ellenére folyamatosan jönnek fiúktól az ismerkedő levelek. Ha lehet annak nevezni az ilyet, hogy:
"Mennyi vagy? Kép csere? Szexchat?"
Nem hogy örülnél neki hogy kapod az itteni habtestű kemény legényektől az ívet!
Lehet köztük válogatni, szánalmas hogy itt nyomúlnak betegesen a nőkre mert az utcán nem mernek kenénykedni élőben, itt azt sem tudják hogy aki a másik oldalon van hány füle van vagy egyáltalán lány e!
Ami engem illet a továbbiakban örülnék ha megvédenél engem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!