Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miért csinálja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért csinálja ezt egy lány?

Figyelt kérdés
Neten beszélgettem egy lánnyal akivel beszélgettünk a szextől és terveztük hogy találkozunk és szexelünk. Kérte hogy küldjek képet a nemiszervemről, és azt mondta hogy nem mert nincs 19-20cm. És ő azt szereti.
2018. szept. 18. 08:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A 22L szerinted mit jelenthet?

Na ne! De az Ú betűmet észrevetted, érdekes meg a magyarázat is hogy nem lehetek mindenhol ott, de akik engem csesztetnek azok mindég ott vannak.

2018. szept. 18. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Most komolyan, szemrehányást teszel, hogy nem vagyok ott mindenhol megvédeni?:D

Tudom, hogy mit jelent, de mivel magát a szöveget figyeli az ember és nem a két sorral lejjebb lévő 22L-t, pont azért, mert az általában lényegtelen számomra, így nem vettem észre.

Éppen ezért én általában nem is biggyesztek ilyet oda, hanem a szövegben már benne van az ilyen információ. Persze ennek ellenére folyamatosan jönnek fiúktól az ismerkedő levelek. Ha lehet annak nevezni az ilyet, hogy:

"Mennyi vagy? Kép csere? Szexchat?"

2018. szept. 18. 13:13
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem hogy örülnél neki hogy kapod az itteni habtestű kemény legényektől az ívet!

Lehet köztük válogatni, szánalmas hogy itt nyomúlnak betegesen a nőkre mert az utcán nem mernek kenénykedni élőben, itt azt sem tudják hogy aki a másik oldalon van hány füle van vagy egyáltalán lány e!

Ami engem illet a továbbiakban örülnék ha megvédenél engem is!

2018. szept. 18. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Én mindig megvédem az embereket, ha szembesülök bármilyen igazságtalansággal. De nem csak itt, az életben is. Feltéve, hogy ha szembesülök vele. De nem vagyok Doctor Manhattan
2018. szept. 18. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!