Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi vagy undorító ha közvetlen férfi szájába spriccel a lány?
Figyelt kérdés
2018. szept. 17. 11:44
4/7 anonim válasza:
Nehéz kérdés. Alapvetően azt mondanám, hogy nem a legjobb dolog számomra, de másnál semmi nincs benne szerintem. Csak, hogy gyakorlatban meg a hévben pont nem volt vele baj. Azért ha az emberek nagyon belemerülnek és felforrósodik a helyzet másképp látják a dolgokat. A szopás utáni csókkal is így voltam, de aztán meg én akartam. Nyilván nem pont azért, csak nem érdekelt, hogy mi volt a szájában előtte. Viszont, hogy ha bele is élveznék, akkor úgy már kizárt dolog. Nincs az a felforrósodott hangulat. De ismétlem, ha lány spriccel bele, az adott hangulatban simán jöhet
6/7 anonim válasza:
Még soha nem volt alkalmam ilyenre, és alapból nem is vágyok erre, hogy egy csaj a számba spricceljen. De ha ma már szinte elvárás, hogy a nő a szájába vegye, sőt, le is nyelje a spermát, akkor szerintem nekünk sem lehet egy szavunk sem, ha egy lány a szánkba akar spriccelni.
Egyébként nagyon nehéz ezt kivitelezni, egy lánnyal volt dolgom, aki így tudott spriccelni, de úgy, hogy egyik kezemmel erőteljesen kellett izgassam, nem volt hogy odategyem a szám, vagy ilyesmi.
7/7 anonim válasza:
Ha a férfi spriccel a számba izgató és finom. Simán megcsókolom utána.
Fordítva taszit. Undorító. Egyszer megtettem,nem tudtam tudok ilyet :( fujj volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!