Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózokban csináljuk ha szégyenlős vagyok az ágyban?
A lovagló pózt nem szeretem mert hiába néztem 500 videót nem megy, + pasim is mondja hogy mindig nyomom itt ott, szóval azt elengedtem. A fordított lovagló nem ad semmi élményt, + abban is béna vagyok. Misszionáriusban vagy kutyában szoktuk csinálni, de nem akarom hogy mindig a barátom “dolgozzon”. Szoktam neki csinálni szájjal, de mivel ő sem csinálja nekem gyakran + nem megy el sem a számtól sem a puncimtól ha én csinálom ezért ezt is kezdem elengedni.
Első pasim, tényleg próbáltam videóból tanulni meg élőben is kisérletezni, de nem megy, és beleuntam már ennyi év után a sikertelenségbe.
Érdekes személyiség a pasim is, keveset találkozunk ezért sokat veri magának. Próbáltam már vele beszélni, próbáltam legnyűgözni, de úgy érzem nem járok sikerrel.
Vannak tippjeitek, ötlet, hogy ti hogy okoztok örömöt a pasitoknak?
Mit tegyek?
20/l 25/f
Én előhoznám belőled a vadmacskát.:))
Ha nem megy el se szájjal,se punciban akkor ott vannak bajok,vagy tág vagy,vagy nem izgatja fel semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!