Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik voltatok már félénkebb, szégyenlős pasival, milyen tapasztalataitok vannak, milyen volt az ágyban vele?
Figyelt kérdés
Meg tudott nektek nyílni, vagy ott is voltak gátlásai? Megismertem egy nagyon aranyos, de félénk srácot, eleinte még beszélgetni sem nagyon mert velem, de most már szokta kezdeményezni. Sokszor elpirul, ha nézzük egymást, a kémia nagyon ott van köztünk. Viszont az eddigi párjaim rámenősek voltak inkább, nagydumások. Bár erre még nem terelődött a szó, de az is lehet, hogy még szűz. Nekem ez nem lenne gond (nagyon-nagyon tetszik). Viszont nem tudom, milyen az ágyban egy olyan ember, aki az életben alapból háttérbe húzódó, társaságban félénkebb, visszafogott. Kíváncsi vagyok, aki volt hasonló helyzetben, végül milyen volt a szex?2022. márc. 14. 15:18
2/8 anonim válasza:
Az első szex nem lesz feltétlenül jó de ha fel tudod oldani a pasit van türelmed hozzá alakulni fog a dolog.
3/8 anonim válasza:
Nagyon gáz volt sokadik alkalomra is, pedig kitartó vagyok. 3 hónap alatt szétmentünk, ennyire teszetosza embert még egyszer nem vagyok hajlandó elviselni.
5/8 anonim válasza:
Ő volt a legjobb eddig. Kenterbe verte az összes nagyszájú 30-ast, aki valami k*rva nagy számnak tartotta magát.
6/8 anonim válasza:
Lefeküdtetek azóta már? Milyen volt?
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem is lehet kérdés, hogy adj esélyt a dolognak, mert tetszik. A többi meg majd kiderül, légy vele türelmes. Ha fel tud oldódni, és belejön a dologba, akkor isteni lehet vele a szex. Ha nem, akkor így jártál, de legalább megpróbáltad.
Jöhet majd az élménybeszámoló, kíváncsi vagyok mi lett veletek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!