Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez nőknél az esetek döntő többségében tapasztalataim szerint?
Ha a csaj imádja a szexet és bennevan mindenben is, szivesen kipróbál új dolgokat akkor tapasztalatom szerint a közös hétköznapi élet borzasztó vele, ha meg van csaj akivel tökéletes a közös élet, akar valamit elérni, vannak elképzelései akkor meg silány, alap, semmilyen. 4-5x belefutottam már az utóbbiba, 2-3x az előbbibe és nem értem... persze amúgy hatalmas tisztelet a kivételnek.
28f
azért nem olyan kevés a kivétel, de nagy vonalakban a nevelés miatt.
azokkal könnyű a hétköznapi élet, akik együttérző, együttműködő jó kislánynak lettek nevelve. csak ebbe nem nagyon fér bele a szexuális bevállalósság. tudod, a lányok sokkal könnyebben ribinek vannak címkézve.
Pontosan így van.
A belevaló p.nák nem valók feleségnek.
A feleségnek valók pedig megbízhatók, de unalmasak.
2x nősültem, az egyik ilyen volt, a másik olyan.
Elváltam.
Tanulság: nincs.
"akivel jó a hétköznap is és a szex is..."
...és még pénze is van.
nagyjából igen, ez van. a társadalmat egymagad nem tudod megváltoztatni
vagy vársz a lottóötösre
vagy igyekszel olyan partner lenni, akivel mégiscsak megjön a kedve ehhez-ahhoz egy visszafogottabb nőnek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!