Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kispéniszűek szégyenlősebbek?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 21:31
3/11 anonim válasza:
Rám speciel ez igaz. Ugyanakkor, szerintem cuki, hogy ekkora. :) De öltőzőben például nem szívesen mutogatnám magam.
4/11 anonim válasza:
Rám is igaz, magabiztosab lennék ha nagy lenne
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok. Bárkinek megmutatom. (14cm)
De mindig jó szolgálatot tesz! (A referenciák szerint!)
6/11 anonim válasza:
Privátban kérdezted, hogy mekkora. 3 cm, állva 10-11. :)
7/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekem van egy cimbim. Soha nem volt még csajjal, és strandolás után is usziban zuhanyzik. Nem tudom mekkora neki
8/11 anonim válasza:
Hát én nem igazán vagyok szégyenlős, viszont a magabiztosságomat nagyon elveszi, de hát ez van :)
9/11 anonim válasza:
Hát én vagyok az, hétvégén is már napoztattam a teraszon. Mondjuk ha nem áll nem nagy! 😁
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem.
Nekem lankadtan nagyon kicsi, bárki előtt le vetkőzök. Persze fiúk előtt simán.
23 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!