Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk a szégyenlősebb vagy határozott lányokat kedvelitek jobban?
Mind a kettőben van izgalom. Valakinek a szégyenlős stílus áll jól, és valakinek a nagyszájúság, túlzott önbizalom, sőt, határozottság. Ez utóbbit viszont irritáló személyektől semmiképp sem bírom, persze ez most nem releváns, ha eleve "gyönyörű" lányokról van szó, akik eleve tetszenek.
Ha félénk, elpirulós, sokszor imponáló, hogy zavarba jön tőlem, mint férfitől (csak az esetben persze, ha a tetszés jelei valahogy megmutatkoznak). Ha már nagyon merev, és túl félénk, az már nem jó.
Ha viszont tényleg nagyon "határozott", feléled bennem a kíváncsiság, vajon szereti a domináns szerepet az ágyban? :)
A magabiztos férfiak nem ijednek meg a magabiztos nőktől és jobban is preferálják, ha nem egy kis esetlen őzgida típus a csaj. A kicsit önbizalomhiányos, bizonytalan srácok meg jobban kedvelik az ilyen kis aranyos visszahúzódó kicsit nyomi lányokat, mert nekik meg tudnak felelni és nem erősítik fel az önbizalomhiányukat. Ha egy ilyen férfi mellé bekerül egy sikeres, magabiztos, szép nő, általában az van, hogy egy ideig királynak érzik magukat, majd viszonylag gyorsan előjön a komplexusuk, kevésnek kezdik érezni magukat, elkezdenek féltékenykedni stb Sajnos kevés a kivétel. Tapasztalat. Én szerettem volna adni esélyt az utóbbi típusnak is, de mindig megjártam velük, ugyanaz a forgatókönyv volt szinte mindig. Ugyanazokat a bizonyos mondatokat hallottam tőlük.
Ha egy férfi nem fél, hogy meg tud felelni egy nőnek, akkor a magabiztos, talpraesett nőt fogja választani.
(Mellesleg van az a férfi, aki engem is zavarba tud hozni annyira, hogy elpiruljak. Na ez az igazán szexi:P)
#5: En (meg) inkabb a kisses onbizalomhianyos kategoria a tartozok, megis jobban kedvelem a hatarozott, magabiztos lanyokat.
Szerintem egy ilyen lanytol sokkal egyertelmubb visszacsatolast lehet kapni magunkkal kapcsolatban.
#5, te tele vagy önbizalomhiánnyal, ha a visszahúzódó lányokat “esetlen” és “nyomi” szavakkal illeted. Egy magabiztos nőnek nincsen szüksége arra, hogy másokat ilyen szavakkal degradáljon. De mindegy. :D
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!