Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyenlős, félénk fiúnak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyenlős, félénk fiúnak egy lány sem adna esélyt?

Figyelt kérdés
Vannak lányok akik meg tudnának így is szeretni?
2021. szept. 15. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem tudsz 2 mondatot se kinyögni mert annyi félénk vagy, nem lehet veled elbeszélgetni, tutyimutyi vagy akkor mit vársz?
2021. szept. 15. 12:49
 2/9 anonim ***** válasza:
64%

Előfordulhat.

Ami lényeges: szedjél össze valahonnan határozottságot. Ezen kívül nem árt, ha kreatív, találékony és humoros vagy.

Tudod, a férfinak feladata van: védelem, biztonság és anyagi erő nyújtása.

Ezek közül te melyiket tudod megtenni?

2021. szept. 15. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

1:

Ha azért nem tud kinyögni, mert semmi nem jut eszébe? Pl egy buszmegállóban. Ott áll a lány és még meg vakarom a fejem, hogy oda kéne menni, de a fszt mondjak.

2021. szept. 15. 12:53
 4/9 anonim ***** válasza:
62%

Igen, hármas: ez bizony probléma!

Egy lányt nem érdekli az, hogy miért nem vagy hatékony. Őneki olyan férfira van szüksége, akire számíthat.

Ha te nem olyan vagy, akkor nem téged fog választani.

2021. szept. 15. 13:01
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Pontosan. Ennél jóval kevesebb is elég ahhoz, hogy esélytelen legyél a nőknél.
2021. szept. 15. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

4:

Úgy csak nem mehetek oda, Szia, tetszel, megadod a számod? Nem vagyok én olyan bátor.

2021. szept. 15. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor keress más megoldást, vagy más helyzetet.
2021. szept. 15. 13:22
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Ezen a téren nem igazságos az élet.

Félénk nőknél mindig van valaki, aki türelmesen nyitogatja a páncélját, bontogatja a maga köré emelt falakat (tudom, a legtöbb barátnőm introvertált volt, és én voltam a türelmes férfi).

A félénk, visszahúzódó férfinél nagyon ritka, hogy egy nő erre időt/energiát szánjon, mert van neki elég másik lehetősége. Persze, van, hogy megfogja valami a férfiben, és akkor működik, de ez a ritka eset.

2021. szept. 15. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
67%

Ez, hogy mennyire igazságos, jó kérdés.

De alapvetően mások a követelmények.

Egy nőnek türelmesnek, kitartónak és egészségesnek kell lennie. Nem baj, ha félénk.

Egy férfitól meg egészen mást vár el az élet. Ezen pedig az egyenjogúság se sokat változtat.

2021. szept. 15. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!