Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyenlős, félénk fiúnak egy lány sem adna esélyt?
Előfordulhat.
Ami lényeges: szedjél össze valahonnan határozottságot. Ezen kívül nem árt, ha kreatív, találékony és humoros vagy.
Tudod, a férfinak feladata van: védelem, biztonság és anyagi erő nyújtása.
Ezek közül te melyiket tudod megtenni?
1:
Ha azért nem tud kinyögni, mert semmi nem jut eszébe? Pl egy buszmegállóban. Ott áll a lány és még meg vakarom a fejem, hogy oda kéne menni, de a fszt mondjak.
Igen, hármas: ez bizony probléma!
Egy lányt nem érdekli az, hogy miért nem vagy hatékony. Őneki olyan férfira van szüksége, akire számíthat.
Ha te nem olyan vagy, akkor nem téged fog választani.
4:
Úgy csak nem mehetek oda, Szia, tetszel, megadod a számod? Nem vagyok én olyan bátor.
Ezen a téren nem igazságos az élet.
Félénk nőknél mindig van valaki, aki türelmesen nyitogatja a páncélját, bontogatja a maga köré emelt falakat (tudom, a legtöbb barátnőm introvertált volt, és én voltam a türelmes férfi).
A félénk, visszahúzódó férfinél nagyon ritka, hogy egy nő erre időt/energiát szánjon, mert van neki elég másik lehetősége. Persze, van, hogy megfogja valami a férfiben, és akkor működik, de ez a ritka eset.
Ez, hogy mennyire igazságos, jó kérdés.
De alapvetően mások a követelmények.
Egy nőnek türelmesnek, kitartónak és egészségesnek kell lennie. Nem baj, ha félénk.
Egy férfitól meg egészen mást vár el az élet. Ezen pedig az egyenjogúság se sokat változtat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!