Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk a szégyenlősebb vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk a szégyenlősebb vagy határozott lányokat kedvelitek jobban?

Figyelt kérdés
Az olyat aki könnyen elpirul, keveset mosolyog vagy aki természetesnek veszi hogy gyönyörű és nagyon magabiztos?
2021. okt. 15. 15:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
24%
#9: Örülök, hogy ilyen 2 bites a gondolkodásod, de az, hogy nem verem a mellemet proli módjára az nem jelenti azt, hogy teszetosza vagyok. Szekunderszégyent érzek azoktól az emberektől, akik ilyen "fake it 'til you make it" módon teszik az agyukat, hogy nekik mekkora önbizalmuk van, közben meg semmi valóságalapja nincsen. Jó színész vagyok, szemrebbenés nélkül át tudok verni másokat, de nem fogom megjátszani magamat, mert nem lennék autentikus.
2021. okt. 15. 18:12
 12/22 anonim ***** válasza:
16%
Ágyban határozott, társaságban előbbi.
2021. okt. 15. 18:13
 13/22 anonim ***** válasza:
23%
Csendes, visszahúzódó, de határozott.
2021. okt. 15. 18:15
 14/22 anonim ***** válasza:
59%

#11: pont az lenne a lényeg, hogy megjátszás nélkül legyél magabiztos, de ez az opció eszedbe se jut, csak a színészkedés. Szomorú.

#10: Figyelj az tény, hogy vannak ilyen emberek. Ellentéteket jelenítettem meg, nem szóltam le senkit. Nem azt írtam, hogy szerencsétlen balfsz vagy életképtelen. Az hogy te ennyire magadra veszed ezeket a nem pejoratív jelzőket, elárul egyet s mást a te önbizalmadról. Nincs azzal semmi baj, ha valaki határozatlan, visszahúzódó típus, csak megfelelő partner kell mellé, aki ezt tudja kezelni és nem zavarja. Ennyi a lényeg. Nem tudom te miért vetted ezt személyes támadásnak:D

2021. okt. 15. 18:21
 15/22 anonim ***** válasza:
22%

#14 ne tegyél már úgy, mintha az “esetlen” és a “nyomi” jelzők nem lennének negatív, lealacsonyító szavak. Az, hogy te a bátortalanabb nőtársaidról ilyen véleménnyel vagy, rólad is elárul egy s mást.

Nem tagadom, nem vagyok a legmagabiztosabb ember, de eszembe nem jutna gúnyolódni a másikon, független attól, hogy magabiztos-e az illető, vagy sem.

A másik, hogy volt szerencsém önbizalommal teli férfiakkal kapcsolatban lenni és sokkal bátrabbnak, erősebbnek éreztem magam mellettük. Nem értem, miért van az a fejedben, hogy a magabiztos embereknek csak hasonlóan magabiztos partner való.

2021. okt. 15. 18:30
 16/22 anonim ***** válasza:
13%
Nyugodj meg egy kicsit. Senki nem gúnyolódott rajtad:)
2021. okt. 15. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:
13%
Látom nem érted, rád hagyom.
2021. okt. 15. 18:37
 18/22 anonim ***** válasza:
15%
Is-is, amikor (nem szándékosan) rövidebb kapcsolataim voltak akkor hogy ne időhúzás legyen jobban kedveltem a magabiztos lányokat mert hamar kiderült mit és hogyan szeretne. KÉsőbb volt olyan párkapcsolatom ahol a lány az első pár évben visszahúzódó volt, aztán beállt egy "normális" szintre, az elején a barátaim kérdezgették hogy mi van a lánnyal mert társaságban alig szólalt meg, de ha kettesben voltunk ilyen gond nem volt.
2021. okt. 15. 19:16
 19/22 anonim ***** válasza:
29%
Nekem a csendes, visszahúzódó tetszik jobban.
2021. okt. 15. 19:47
 20/22 anonim ***** válasza:
41%
A határozott sokkal jobb.
2021. okt. 16. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!