Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha szégyenlős a lány hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szégyenlős a lány hogy közelítitek meg szex előtt, közben?

Figyelt kérdés
Finoman vagy rámenősebben mi a hatékonyabb? Írjatok kort kérlek
2022. márc. 27. 00:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, így csak olyan választ tudok adni, hogy nekem a finom közelítés jön be. Vagyis nem minden esetben.

Kifejtem: Ha ismerkedek, akkor a nyomulós, vadabb természetű pasiktól eliszkolok, megijesztenek és nem is érzem, hogy bírnék velük. Meg ez az egyből szex téma sem nyerő nálam.

Viszont ha megbízok valakiben és már nem szégyenkezek előtte, akkor jöhetnek az egyéb dolgok.

Kapcsolatban ahol van bizalom, ott már rámmászhat erőszakosan, hirtelen is, az bejön. 😝 Ha egy pasi eléri, hogy ledobjam a gátlásaimat, akkor egy mocskos állat tudok lenni. :D De ez kizárólag egy bizalmas kapcsolatban működik.

2022. márc. 27. 03:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Mint leopárd gnúra vadászatkor.
2022. márc. 27. 06:56
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy sorry, de aki volt már szégyenlős lánnyal az tudja, hogy kb. sohanapján oldódik fel.
2022. márc. 27. 07:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz. Nagyon kedvesen, és magabiztosan. Sikerült már ezzel elérnem, hogy én voltam a harmadik pasi akivel szexelt egy csaj, de én voltam az első aki láthattam őt anyaszült meztelen 🤤

Ja, és én vettem le róla a melltartót, miután megengedte. 🤩

Ha tiszteled és becsülöd a másik embert, valamint ha érzi rajtad h magabiztos vagy, akkor hagyni fogja, hogy vezesd. Megjegyzem, hogy ez párkapcsolati viszonyon kívül is működik 😎

2022. márc. 27. 09:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!