Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők fiatalabb srácnak is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők fiatalabb srácnak is "engedik" a durvább szexet ?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok. Kinézetre talán még fiatalosabb. Az a helyzet hogy van hogy néha alakul idősebb nőkkel (30-as, 40-es). Egy tizen, huszon éves lány ugye az én korosztályom és velük ugye lehet vadulni mert élvezik is, illetve én vagyok az idősebb vagy minimum egy idős. Na most az volna a kérdés hogyha lefekszek egy tőlem idősebb nővel aki tegyük fel szereti ha elfenekelik, haját húzzák, szoptatják, lefogják ő ezt engedné egy tőle fiatalabb srácnak is ? Vagy azt csak egy idős vagy idősebb pasiknak engedik ? Mert nem tudom lehet nekik fura lenne ha egy 10-20 évvel fiatalabb srác dominálná le őket az ágyban illetve durvulna velük mégha amúgy élvezik is. Engem mondjuk izgatna nagyon 🙂
tegnap 22:11
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Szub nőként kimondottan izgató ha egy fiatal srác dominál le.

(Privátra nem válaszolok, nem keresek)

tegnap 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
60%

Én azt tapasztalom vannak kiéhezett idősebb nők, akik ezekre vágynak szerencsére :D nem gyakori de lehet találni

Én is szeretek a domináns lenni és az idősebb hölgyeket, a kettő együtt egy álom

tegnap 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ez nem igaz általánosan minden nőre, de nekem volt majdnem 20 évvel fiatalabb szeretőm, akivel eszméletlen jó volt a szex, pont azért, mert nem ijedt meg tőlem, hanem rendesen ellátta a bajom :D
tegnap 23:22
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Szoptatni a csecsemőt szokták More.
tegnap 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Ember, egy nő sem akar, hogy megszoptasd. Azt kismamák teszik a gyerekükkel...

Te talán szopatni akarsz, de már ebben sem vagyok biztos.

ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!