Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,melyik jobb ha a pasi szégyenlős vagy ha egyáltalán nem szégyenlős?
Határozott, ahogy az itteni nők is megmondják. Aki szégyenlős sztem nem is lehet igazi férfi, a háborúkban régen se voltak szégyenlősek csak határozottak. Na meg azért ha az embernek van mire nagyképű lenni tegye meg. Nemhiába virít rajtam AP óra meg d&g szettek, nike, adidas minden van. Sportoló vagyok, 5x bajnok, most jöttem vissza hollywoodból forgatásról, azért ha megnézed szeretik a nők ha az ember valamit letett az asztalra, biztonságérzetet ad meg büszke is lesz rád. Ennyi. Tehát önbizalom kell, nem félős nyuszinak lenni, mert ha utóbbit csinálod nem tudsz előre haladni
24
5x bajnok
ma 19:36
Mióta rendeznek Hollywoodban benzinkutasoknak bajnokságot? 😳
Esküszöm le vagyok maradva
Csak a saját nevemben nyilatkozhatok, de nekem a szégyenlős jobban bejön.
A határozott, dominánsabb pasiktól tartok egy kicsit, "félek" tőlük ha fogalmazhatok így. Épp ezért egy szégyenlős srác nagyobb biztonságérzetet ad. Bár, ez teljes mértékben a saját személyes preferenciám, nem hiszem hogy ez lenne az általános :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!