Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem foglalkozik a melleimm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem foglalkozik a melleimmel szex közben.mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Az sem érdekli már, ha felül rajtam van a felső.

Néha épphogy megsimogat ott egy pillanatra és már el is veszi a kezét, nem erdekli, hanyagolja a melleim.

Pedig meg is vannak most duzzadva mert meg fog jönni, sokkal érzékenyebb is, azaz most tetszene is jobban.

Nem fogom kérni tole hogy akarata ellenére simogasson nyalogasson, ezt ne is írjátok.

Mitől lehet ez hogy egy férfi aki korábban kényeztette egy nő mellét, ujabban abszolut hanyagolja azt?

2022. máj. 20. 10:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Na látod, pontosan ez a baj. Az egy dolog, hogy nem foglalkozik a melleiddel, mint régen...nem kényszeresen bizonygatnia, hogy de mégis szereti őket, hanem megbeszélni, hogy mi a baja.

És pláne nehogy már te legyél gátlásos ettől és kezdd el szégyellni a melleidet, mert semmi okod rá.

2022. máj. 20. 12:42
 22/30 A kérdező kommentje:
Mert mi a bajuk a pasiknak akkor ha nem erdekli oket egy nő melle?
2022. máj. 20. 12:54
 23/30 anonim ***** válasza:

Szia,Drága kérdező Hölgy!

A legutolsó kérdésedre azért sem tudnám én,személy szerint a választ,mert pasiként nálam ilyen,hogy ne érdekeljen egy finom,sexy,izgató természetes cicike,főleg sex közben,Nah ilyen nincs,s nem is lenne!!!

Mindig szeretem izgatni,simogatni,nyalni,bimbót szopogatni is gyengéden...

Stb...

F

2022. máj. 20. 13:01
 24/30 anonim ***** válasza:
Akár privibe is rám írhatsz,s folytathatjuk ott,ha gondolod!!!
2022. máj. 20. 13:02
 25/30 A kérdező kommentje:

De nem alkalmi szex erdekel.

Abban persze hogy kényeztetnek mindent amit csak tudnak. Mert lehet csak egyszer van.

Hanem normal monogám párkaocsolatok szexualis kulturaja érdekelne.

2022. máj. 20. 13:06
 26/30 anonim ***** válasza:

Nekem is mindig mást kényeztet. Ha vágyom arra, hogy a nyakam puszilja akkor oda húzom a fejét. Ha a mellemet oda.

Normális felnőtt kapcsolatban ne legyen már ebből probléma. Nem gondolat olvasó senki, hogy ki mit szeretne.

2022. máj. 20. 14:03
 27/30 A kérdező kommentje:
De elfordul, ha en csinálom.
2022. máj. 20. 14:08
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott kell abbahagyni a mókát. Nekem is volt olyan, hogy párom nem akart nyalni. Nyomtam oda a fejét és lefordult. 2x is megtörtént. Harmadszor megkérdeztem tőle, hogy büdös vagyok, vagy mi a probléma. Onnantól nem történt ilyen.
2022. máj. 20. 14:20
 29/30 A kérdező kommentje:

Hát én forditott pszichologiát alkalmazok szerintem. Eddog csak szegynlos gátlásos lettem. De szerintem en ezek utan nem is fogom engedni sem hogy a melleimhez nyuljon, ha majd rájön. Ezentul tiltott "zóna."

Engem ezzel a nem akarással ne alázzon senki.

2022. máj. 20. 14:39
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez is jó megoldásnak hangzik. :D
2022. máj. 20. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!