Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem foglalkozik a melleimmel szex közben.mit jelenthet?
Az sem érdekli már, ha felül rajtam van a felső.
Néha épphogy megsimogat ott egy pillanatra és már el is veszi a kezét, nem erdekli, hanyagolja a melleim.
Pedig meg is vannak most duzzadva mert meg fog jönni, sokkal érzékenyebb is, azaz most tetszene is jobban.
Nem fogom kérni tole hogy akarata ellenére simogasson nyalogasson, ezt ne is írjátok.
Mitől lehet ez hogy egy férfi aki korábban kényeztette egy nő mellét, ujabban abszolut hanyagolja azt?
Efordul.
Megesett hogy ágyon fekszik es neflul voltam rajta(nem szex volt hanem csak hancuroztunk) aztán elore "másztam", melleim az arcánál es elfordult inkább
Ő mindenevő.
Nem hatalmas de normalis melleim vannak
Lehet egyszerűen az is hogy ha sokkal alacsonyabb vagy, hogy nem tud akkorát hajlítani saját magán.
Hány évesek vagytok?
Minden esetre ezt leginkább tőle kéne megkérdezni, mert mi csak vakon tippelünk.
De személy szerint biztos vagyok, hogy nincs semmi baj a melleiddel.
Ezért is kéne inkább tőle megkérdezned, hogy miért hanyagolja őket mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!