Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szex közben mennyit dob az élményen, ha a pasi foglalkozik a csiklótokkal? Általában így szoktátok, vagy enélkül?
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 17:30
1/8 anonim válasza:
Nagyon sokat, mivel nagyon ritkán van hüvelyi orgazmusom
2/8 anonim válasza:
Mivel csiklóorgazmusom van,így rengeteget dob rajta.
3/8 anonim válasza:
Csiklóorgazmusom van így sokat dob rajta.
4/8 anonim válasza:
Nekem is csiklóorgazmusom van, nagyon sokat dob rajta.
5/8 anonim válasza:
Szintén csiklóorgazmusom van, rengeteget dob rajta
6/8 A kérdező kommentje:
Wow, mennyi ugyanolyan válasz. xd Mindenkinek ment a zöld.
És ha nem mindig mentek el, akkor is jobb érzés úgy? Vagy ha esetleg van itt olyan, akinek csiklóorgazmusa sincs, nektek mennyire számít?
2021. júl. 31. 18:58
7/8 anonim válasza:
Mostani páromnál csiklóval mindig elmegyek. Kivéve ha nagyon érzékeny, mert épp olyan szakaszban van a ciklusom. Rengeteget dob, amikor már előjáték alatt elélvezek így. Ő azt is szokta csinálni, hogy ha érzi, hogy el fog menni, kiveszi, és kielégít először engem. Ő az első ilyen férfi az életemben, aki ennyire jól csinál mindent.
8/8 anonim válasza:
Nekem csak akkor van hüvelyi orgazmusom ha a csiklomat is izgatja szóval nagyon sokat dob rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!