Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha csak akkor merevedik meg a péniszem ha foglalkozik vele egy hölgy vagy lány?
Az enyém fiatalabb koromban folyton tettrekész volt, mostanában már igényli a kézzel izgatást, szex előtt. Akár milyen jó csajjal vagyok. Nálam ez a változas 35 éves kor felett következett be.
Saját magadnak is verheted egy kicsit szex előtt vagy mondd meg a nőneky hogy szeretnéd, ha verné, szopná egy kicsit behatolás előtt. Nekem még nek volt olyan partnerem, aki nem akart volna a farkammal foglalkozni szex előtt.
Nekem pont az a tapasztalatom, hogy tartós kapcsolatban sokkal kevésbé áll a cerka. Megunja ugyanazt a muffot tölteni, a férfi agya igényli a változatosságot. 2 év a kapcsolatok szavatossága szexuális szempontból, utána zuhan a libidó. Váltani kell, ha nem jó már.
Hát elég szomorú hogy manapság csak ennyit jelent egy tartós kapcsolat,és a házasság fogalma.Nekem volt olyan 5 éves kapcsolatom,ahol az utolsó évben is ugyanúgy kívántam a párom.Egészen más miatt ért véget.
Egy kapcsolatban,házasságban nem csak lenni kell,hanem tenni is ,dolgozni azért hogy jól működjön!
De hát manapság ez a divat,egyszerűbb tovább állni.
4-es vagyok.
Szóval volt egy 5 éves kapcsolatod, ami tönkrement, de nem a szex miatt. Tehát valami mást rontottál el, tudod tenni kellett volna érte, nem csak lenni benne, akkor ma is tartana az a kapcsolatod. Ugye? Persze csak ironizálok. Teljesen mindegy mi miatt ér véget, ha vége, akkor tovább kell lépni.
Régen is 2 év volt a hevült, szenvedélyes időszak a kapcsolatokban, akkor fogantak az első gyerekek. Utána leül a szexuális vágy egy kicsit. Ezzel régen nem sokat foglalkoztak az emberek, együtt maradtak gazdasági okokból, gyereket nevelni, nem volt divat a válás. Ma is 2 év után véget ér a lángoló vágy, csak ma már emiatt tovább is állnak emberek a kapcsolatokból. Én nem gondolom, hogy eg a modern hozzáállás rosszabb lenne. Más. Régen ha a férfi verte a nőt, akkor is együtt maradtak, ma meg nem. Ez se baj. Az emberek szabadabbak, szeretnék megélni a vágyaikat.
Ha én együtt maradok az első barátnőmmel, akkor ma kapanám a falat mellette vagy csalnám orrba-szájba vagy nem tudom mibe menekülnék (alkohol?). El se tudom képzelni, hogy a mostani férje mit szeret rajta. Azóta volt 6 barátnőm, sok szexpartnerem is. Ennyi kellett, hogy rátaláljak a mostani páromra. Ha nem szakítok a korábbi nőimmel, vagy ők nem dobnak ki (utóbbi gyakoribb volt ;), akkor a mostanit nem ismertem volna meg.
Az élet egy körforgás, hagyni kell, hogy megtörténjenek a dolgok. Nem ellenállni a sorsnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!