Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gáz az ha mielőtt lefekszünk a pasival megszeretném nézni a péniszét, hogy mekkora és milyen neki?
Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 14:43
11/15 anonim válasza:
Es caak jelzem, hogy nem irta a kerdezo, hogy parkapcsolatot szeretne, egy szexkapcsolatban pedig ez meg fontosabb...
12/15 anonim válasza:
9# nem értem....te/ ti mindig úgy mentek bele a szexbe, hogy előtte jön a mérlegelés ( súly, stb), aztán a méregetés ( hány centi, milyen vastag, illetve mekkora a melle, combja, dereka, csípője), utána tüzetes puncimustra, (kinézet, szűkössége, nedvesedési képesség, színe, szaga, íze), végül kiveretés ( ondó mennyisége, állaga, íze, színe), feromonok szintje, és miután mindent jegyzőkönyvben rögzítették, tanúk előtt aláírták..... jöhet a szex! 🤣🤮
13/15 NTBS válasza:
Nem probléma, ha kíváncsi vagy, de akkor te is engedj betekintést a dolgaidba.
14/15 anonim válasza:
12: en nem ezt mondtam, amit irsz, kidorgatod a szavaimat! Azt mondtam, hogy amit a kerdezo irt, ez teljesen megertheto, mert ez IS szamati egy parkapcsolatban is, de szexkapcsolatban vegkepp. Ha valakivel randizol, es minden klappol, de amikor eloszor szexre kerul sor, kiderul, hogy mondjuk mikropenisze van a sracnak, attol meg leeled vele az eleted?
15/15 anonim válasza:
Jó esetben nem sötétben teszi be úgy, hogy rá se nézhetsz... :D Csináld úgy a dolgokat, hogy kézbe vedd, ránézhess. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!