Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájjal való kényeztetést hogyan lehet megszeretni?
Figyelt kérdés
Párszor már próbáltam csinálni a barátnőmnek, viszont valahogy idegenkedem az egésztől hogy ott lent kényeztessem szájjal.
Hogyan lehet megszeretni?
2022. jan. 27. 20:53
1/17 anonim válasza:
Sehogy. Úgyis érződik hogy nem azért csinálod mert kívánod. Mondjuk én nemsokáig lennék így együtt egy ferfival.
2/17 anonim válasza:
Sehogy. De akkor te se várd el.
4/17 anonim válasza:
#1!
Azért írod mert te is fiú vagy?
5/17 anonim válasza:
Segogy. Vagy izgat és tetszik, vagy nem. Senki nem tud erőszakkal megkedveltetni magával semmit. Olyan nőt kell keresned, akinek nem gond, ha nincs nyalás (igen, létezik ilyen, pl én is ilyen vagyok, de vannak sokan mások is).
6/17 anonim válasza:
Ha nem akarod csinálni, akkor ne tedd. Viszont te se várj akkor semmit a barátnődtől. Majd ha idősebb leszel lehet megváltozik a hozzáállásod
8/17 anonim válasza:
Amelyik férfi nem szeret nyalni az bu.zi!
Másrészt akkor nem ha a partnere annyira prűd vagy nem szereti ha nyalják. Egy ilyen kapcsolat nem sokáig tart.
9/17 anonim válasza:
Bocsi, de megkérdezhetem, hogy mi ez a sok' akkor te se várd el a szopást' meg 'te elvárod fordítva?' szöveg? Mégis mi köze van ennek bármihez is? Attól még ő élvezheti a szopást, a kettő teljesen más cselekvés. N
10/17 anonim válasza:
Kell hozzá egy jó partner azért, akinek szívesen is csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!