Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi kényeztetés alkalmával éreztetek már kaki ízt és illatot?
Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 21:36
1/17 anonim válasza:
Hala a jo egnek meg soha!!! Mindig ettol felek mert imadon alul felul nyalni. Eddig szerencsem volt. Meg wc papir darabkak se voltak.
4/17 anonim válasza:
Hát bizony amikor a betyárkörtét körbe nyalja az ember , azt lehet érezni .
5/17 anonim válasza:
Nem.Viszont ajánlom a vizet és a szappant.Hatásos!Próbáld ki!
6/17 anonim válasza:
Baratnom popsijat gyakran nyalom, es bizony nem tusolas utan.
Egy nap tobbszor szokott kakilni, es este ahogy lehuzom a bugyit, es szethuzom a popsit, a lyukacska korul bizony barna szokott lenni. De finom illatu, es izu, igy mindig tisztara is nyalom neki. :)
8/17 anonim válasza:
Igen elég gyakran de ugyis nyalnom kell. Mert elég perverz sub vagyok.
Ez is az alázásom része.
9/17 anonim válasza:
Én nekem volt ilyen. Egyik exem punciját nyaltam , közben erős popsi illata is volt, de fel is izgatott, kinyaltam rendesen a popsiját is . A popsi íze enyhén kesernyés de mámorító!
F/35
10/17 anonim válasza:
Pont ez a lényeg. Mocskosul perverzek vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!