Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi kényeztetés alkalmával éreztetek már kaki ízt és illatot?
A csajmmal.l csinánljuk seggből szájba akkor is lecuppant ha barna a farkam.
Egyszer jók kőrbe nyaltam a lyukát és meg is ujjaztam. Amikor kihúztam az ujjam na annak nem illata volt. Gondoltam olyan nagyon rossz nem lehet ha csajom szónélkül leszop akkor is xaros a farkam...nos nehezen írhatóle azaz íz. Elég undoritó de volt már rosszabb is. Elfogadható,ha ízes-illatos a lyukacskája.
Nem fogom ezért visszautasitani.
13-as szerintem nem undorító a szexben nincsen ilyen fogalom számomra! ízes illatos lyukacska meg baromira izgató dolog!
Egyszer ujjaztam az egyik exem miközben háttal nekem lovagolt a farkamon én meg ujjaztam a popsilukát kihúzva az ujjam kakis lett kicsit a körmöm és környéke! Imádtam mert ő imádta hogy két lyukában benne vagyok és úgy dugom. Sose mondtam el neki hogy észrevettem , hogy barna az ujjam:)) én meg élveztem a titkom:)
13 vagyok.
14. Légyszives engeddmeg,hogy undinak tartsam a kakát akkor is ha az barátnőmé.
És mint írtam volt rosszabb is,pedig az valodi "élelem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!