Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsi kényeztetés alkalmával...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsi kényeztetés alkalmával éreztetek már kaki ízt és illatot?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 21:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10. így igaz! De nincs vele baj!
2022. márc. 20. 23:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy előtted szexin domborodó egész napos vagy előző napos finom természetesen "szagos" - illatos női popsit kinyalni, egy olyan lányét akibe szerelmes vagy ...létezik intenzívebb intimebb élmény mint egy ilyet kinyalni bő nyállal, szeretettel és élvezettel!?
2022. ápr. 30. 05:29
 13/17 anonim ***** válasza:

A csajmmal.l csinánljuk seggből szájba akkor is lecuppant ha barna a farkam.

Egyszer jók kőrbe nyaltam a lyukát és meg is ujjaztam. Amikor kihúztam az ujjam na annak nem illata volt. Gondoltam olyan nagyon rossz nem lehet ha csajom szónélkül leszop akkor is xaros a farkam...nos nehezen írhatóle azaz íz. Elég undoritó de volt már rosszabb is. Elfogadható,ha ízes-illatos a lyukacskája.

Nem fogom ezért visszautasitani.

2022. máj. 1. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:

13-as szerintem nem undorító a szexben nincsen ilyen fogalom számomra! ízes illatos lyukacska meg baromira izgató dolog!

Egyszer ujjaztam az egyik exem miközben háttal nekem lovagolt a farkamon én meg ujjaztam a popsilukát kihúzva az ujjam kakis lett kicsit a körmöm és környéke! Imádtam mert ő imádta hogy két lyukában benne vagyok és úgy dugom. Sose mondtam el neki hogy észrevettem , hogy barna az ujjam:)) én meg élveztem a titkom:)

2022. máj. 1. 23:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Én kinyalom a $aros pichajat ,csak szóljon.
2022. máj. 2. 11:50
 16/17 anonim ***** válasza:

13 vagyok.

14. Légyszives engeddmeg,hogy undinak tartsam a kakát akkor is ha az barátnőmé.

És mint írtam volt rosszabb is,pedig az valodi "élelem".

2022. máj. 2. 14:53
 17/17 anonim ***** válasza:
13. Nem köteleztelek arra hogy szeresd! Én is csak a személyes véleményem nyilvánítottam ki.
2022. máj. 2. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!