Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szájjal való kényeztetést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájjal való kényeztetést hogyan lehet megszeretni?

Figyelt kérdés

Párszor már próbáltam csinálni a barátnőmnek, viszont valahogy idegenkedem az egésztől hogy ott lent kényeztessem szájjal.

Hogyan lehet megszeretni?

2022. jan. 27. 20:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
#9 Nagyon sok férfi elvárja kötelezően, hogy a csaj orálisan kielégítse, de sokszor ezek a lányok még orgazmust se élnek át velük, mert az előjáték 2 perc, majd 5 perc után elsül a pasi. A csajok pedig utána ottmaradnak kielégületlenül. Szerintem az orál pont amiatt jó, mert kölcsönös. A férjem naponta kap tőlem kényeztetést. Én kb hetente kapok tőle. Mindketten szeretjük is csinálni. Azért az egyoldalú dolgok nem mennek a szexben hosszútávin.
2022. jan. 27. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem szeretnéd akkor inkább ne csináld, mert abból jó nem sül ki ha erőlteted (hidd el hogy érződni fog a kedvtelenség). Viszont legyél olyan korrekt hogy akkor te se várd el a sz.pást, csak kézzel pettingeljetek előjátékként.
2022. jan. 27. 21:39
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
A legtöbb csajnak elég undi a p.nája. keress olyat akinek nem az.
2022. jan. 27. 21:42
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
#13. Az a te gondod ha igénytelen nőket fogsz ki. Ettől még nem büdős a legtöbb nőnek a puncija vagy te vagy túl kényes
2022. jan. 27. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond ha nem akarsz nyalni csak akkor tudj 20-25 percet folyamatosan, intenzíven, technikásan dugni. Ha nyalni nem akarsz, dugni meg nem tudsz akkor tedd meg azt a szívességet a nőknek hogy más időtöltést keresel magadnak a szex helyett.
2022. jan. 27. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Szerencsére rengeteg férfi van, aki szeret és tud is nyalni. Majd talál egyet.
2022. jan. 27. 22:53
 17/17 anonim ***** válasza:
küldd át hozzám, kinyalom én helyetted
2022. jún. 27. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!