Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy felejtesem el azt hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtesem el azt hogy az a lány aki nagyon tetszett nekem, meg akit megszerettem, mást fiút választott helyettem?

Figyelt kérdés

Rossz bele gondolni abba hogy más fiút szeret, rám meg tojik, én pedig sokat gondolok rá. Meg az ő vele szexel, őt szopja. Én meg még szűz vagyok:(

Nagy csalódást okozott mert azt hittem ő is megszeretett.

2022. febr. 24. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogod tudni elfelejteni. :(
2022. febr. 24. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom pár találkozó után szeretted meg... Szedd össze magad, jön a következő
2022. febr. 24. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Szedj erőt, és motivációt ebből az esetből, hogy sokra vidd az életben, és legyen egy szexi csajod.
2022. febr. 24. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
A csajt nem tudod egy könnyen elfelejteni, de a srácot megtudod verni.
2022. febr. 24. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Itt a vég. Irány a Lánchíd és ugrás...
2022. febr. 24. 21:26
 6/8 fukapapa27 ***** válasza:
Minél jobban kerüld el ha lehet ne is találkozz vele próbálj fel szedni valami lányt még ha ilyenkor nehéz is és az idő majd mindent begyógyít csak türelmesnek kell lenned és elterelni róla a gondolataidat! csak szólok nem lesz könnyű szedd össze magad! :)
2022. febr. 24. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Kutyaharapást szőrivel... minél tovább ácsingózól az elérhetetlen után annál több lehetőség megy el melletted HA mernél az irányukba nyitni, kezdeményezni.
2022. febr. 25. 01:10
 8/8 Lacc80 ***** válasza:
Idővel jobb lesz. Csinálj magadnak sok programot, hogy elterelje a figyelmedet. Ismerkedj, élj! Idő kérdése.
2022. febr. 25. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!