Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az elfogadni hogy az a lány akit megszerettem más fiúval élvezi a szexet?
Figyelt kérdés
Nagyon megszerettem ezt a lányt és rossz hogy más fiúval szexel. Rossz érzés hogy lehet pont most is szexelnek... Megörülök ettől.2022. febr. 3. 13:52
1/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, hanem kösd le magad más dolgokkal (család, barátok, hobbik, tanulás, munka, utazás).
3/5 anonim válasza:
Ha nem kölcsönös a "megszeretés" akkor nagyon gyakori! Keress olyant aki téged szeret!
4/5 anonim válasza:
Ha szerencsétlen (gyáva) srác vagy, akkor bizony el kell fogadnod.
Ha meg vagány (bátor) lennél, akkor simán hajtanál a csajra továbbra is, még akkor is ha barátja ott van mellette, ilyenkor cinkelnéd őt (ha a srác gyávaságot mutat, akkor csaja előtt elvesztené tekintélyét).
5/5 anonim válasza:
Eléggé durva és abba is belegondoltal, hogy lehet még a spermajat is lenyeli, sőt lehet, hogy direkt szex vége felé azt súgja a srác fülébe, hogy "azt akarom, hogy a számba élvezz" (többek közt a volt barátnőm is mindig ezt súgta a fülembe szex közben) és most mással van már és tudom, hogy minden bizonnyal a jelenlegi pasijanak a fülébe is ezt súgja és nekem is rossz érzés, mert még komoly érzelmeim vannak iránta szexuális téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!