Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ,ha jobban megszeretek egy lányt ( én is lány vagyok), és megosztanám vele a mélyebb gondolataimat, ezzel együtt mintha mélyebb érzéseim lennének felé, biszex lennék?
Lehet csak kíváncsi vagy. Én személy szerint nem mondanám magam biszexnek de azt se hogy nem vagyok az. Viszont egy időben elég sokat olvastam/néztem a leszbikusságról/biszexualitásról és voltak napok amikor úgy mentem az utcán, hogy mikor rám mosolygott egy csaj akkor úgy voltam vele, hogy "hm, vajon bejönnék neki?" Illetve álmodtam is már leszbi szexről.
De aztán belegondolok abba, hogy bármit csináljak egy lánnyal... Az meg hogy csókra, ujj és nyelv munkára vágyok... Az lehet csak simán annak tudható be hogy ki vagyok éhezve és már mindegy lenne milyen nemű az alany akitől kapom.
Szóval szerintem ezen is érdemes elgondolkodni, hogy mennyit kattog az agyad most a témán és hogy egyébként mennyire vagy kihézve.
De egyébként... Próba szerencse, mondták már? Puhatolozd ki a lányt. Lehet ő is kíváncsi. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!