Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgatna ilyet csinálni másik pasinak?
Figyelt kérdés
Azaz verni lassan a farkát sikosítóval. Miközben ő nem érhet a farkához. Amikor épp elélvezne szólnia kell. Ekkor megállsz. Majd picit vársz és újra vered neki. Mindig szólnia kell hogy ha állj. A lényeg hogy mikor már nagyon akarna elmenni sokszor van közel. Azonban rajtad múlik hogy 30 perc vagy 1 óra lesz mikor elélvezhet. Cumcontroll másnéven.
Neked izgató lenne ilyet csinálni? Izgatna az efajta hatalom?
tegnapelőtt 13:19
1/10 anonim 

válasza:

Milyen hatalom az, ahol a másik dönt el mindent? Ha elakar élvezni akkor nem szól és kész.
Egyébként jó játék.
2/10 anonim 

válasza:

#1 nem igaz. Olyankor büntetést kap ha csal. Ez egy light BDSM játék és egyébként az ember közbe jön rá milyen izgalmas is. Én már csináltam. Kapni még nem kaptam, de izgatna.
3/10 anonim 

válasza:

Jól írja az 1es. Azt neked kell észrevenni, hogy a partnered a közelében van és akkor megállsz. Mi szoktuk csinálni, van hogy le kell fognom a kezét a páromnak, mert már annyira akarja. Ugyanez fordítva is, mikor nálam a nyalást hagyja abba. Kicsit "szenvedés" de a végén hatalmasat lehet élvezni. Legutóbb simán arcon spriccelte magát a párom, pedig általában max a mellkasáig szokott. 19l
4/10 anonim 

válasza:

Engem izgatna pedig nem vagyok domina
5/10 anonim 

válasza:

Nekem is nagyon izgi lenne... -élvezném órákig
6/10 anonim 

válasza:

Nem tudom, ez azért elég fájdalmas lehet. "Felhergeli", majd megáll, amikor már majdnem jó lesz... Én megszopatnám a száját ezért...
7/10 anonim 

válasza:

Nekem bejönne ha ezt csinálnák pedig aktív vagyok de ez tetszene egy körre.
9/10 BpFfi1961 

válasza:

Szívesen adnám is és kapnám is :)
Ha érdekes lehet neked is, akkor beszéljünk róla :)
10/10 anonim 

válasza:

Szoktam, ilyet csinálni pasiknak, játszadozni velük kicsit. Bár szopom is ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!