Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet az elfogadni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az elfogadni hogy az lány más fiúval van akit megszerettem?

Figyelt kérdés

Nekem még egyszer sem volt barátnőm, ez a lány adott esélyt de elrontottam, a tapasztalatlanságom, félénkségem miatt. Nagyon idegesít ez, meg hogy én már kicsit megszerettem őt, mostmeg azt látom a fb-on hogy más fiúval csókolózik. Nem megy jól az ismerkedés így az nem nagyon játszik hogy találok más lányt és elfelejtem őt:(

Úgy érzem lehet csak ez az egy esélyem lett volna az életben barátnőt találnom, de elszúrtam.

Van ennél rosszabb az életben? Szerelmes voltam belé szerintem, még sosem éreztem ilyet:(

2021. dec. 11. 17:49
 1/2 anonim ***** válasza:
dugj meg
2021. dec. 11. 17:52
 2/2 anonim ***** válasza:

Tanulj a hibáidból, mert az fog előre vinni, nem a picsogás. És megnyugtatlak, nem szerelmes voltál, ahhoz azért több kell.

Nem ez az egyetlen esélyed, biztos, hogy fiatal vagy, rengeteg lány van. Azért ne ess túlzásba, gondolom volt pár randitok, meg max egy csók, nem kell belehalni. Mi lenne veled, h egy több éves kapcsolatodnak lenne vége? Nyugi, bőven van rosszabb.

2021. dec. 11. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!