Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azon túltennie magát az embernek hogy az a lány akit megszerettem más fiúval alszik együtt, szexel, csókolózik?
Figyelt kérdés
Félreértés miatt nem jöttünk össze, szerintem ő azt hitte hogy nem akarok semmit, mert kicsit lassan haladtam. Pedig érdekelt,csak nekem még sosem volt barátnőm. Ő volt az első lány aki esélyt adott erre ez történt. Nagyon rossz érzés hogy másik fiú elvitte előlem. Meg hogy ő nem is szeretett meg engem.2022. márc. 15. 14:38
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Én pl. rettegek ha kiderülne hogy kivel van az exem. Vagyis ha általam ismert illetővel, akkor kb. kinyírnám magam, bízok benne, hogy nem. Ha idegennel, azon valahogy túltenném magam
2/5 anonim válasza:
“Jobban áll a kezedben a súlyzó,
Hetente 4x cseppet sem túlzó”
3/5 anonim válasza:
Az első szerelem mindig nehéz. Szokj hozzá, fogsz még csalódni nagyobbat is az életben.
4/5 anonim válasza:
Szedd már össze magad állandóan ezt a kérdést ismételgeted. Nem csodalom hogy a lány nem akart tőled semmit
5/5 anonim válasza:
Te vagy az a bizonyos lassan haladó, kedves fiú, akit szeretné, ha az első szexre csak a kapcsolat elmélyülése után kerülne sor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!