Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,mi volt a legr@bancodabb dolog ,amit csináltatok? Megbántátok?
Hát az nem ribis volt hanem konkrétan kurvás.
Egy srác külföldi barátnőjével enyelegtem,hogy a barátom után mehessek balcsira, minél hamarabb.
Akkor nem bántam csak borzasztóan szégyeletem.
Mostmár bánom is mert a barátom is megrakta csajt...ő is balcsis út fejében.
Igen van aki arra izgúl,hogy más sexele a barátnőjével. És ezt nem csak nézi hanem fizet is érte...beteg ez a világ. De legalább jó volt nyaralás.
Átmentem a szomszéd sráchoz, és felajánlottam hogy könnyítek rajta.
Mindig az erkélyen masztizott amit én láttam, és Ő is tudta hogy látom
19-20 évesen hobbiból modellkedtem (ingyen, kezdő/gyakorló fotósoknak), egy ilyen témájú csoporton keresztül környékezett meg egy ügynökség, hogy szoft képeket csinálnának rólam fizetségért.
Szép arcú, jó alakú, természetes vörös, szeplős lány vagyok, szóval viszonylag különleges, kolis egyetemista szemmel pedig piszokjól fizettek, 10-20 meztelen sorozat készült rólam két év alatt egy külföldi online magazinba.
Nem nagyon tudja senki pár közeli barátnőmön kívül, meg szüleimnek utólag bevallottam, hogy ne véletlen tudják meg (szerencsére elég szabadelvűek :D )bár egy srác barátom már jelezte, hogy ráakadt :D
Ahogy egy előttem szóló írta, ez már inkább "kurvás", de nem szégyenlem, a művészlélek karakterembe belefér... :D
Volt ott más is, meztelen képeken kívül😏
Max arról nem készült felvétel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!