Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy nézett ki a legszebb nő, akit sikerült ágyba vinni?
Figyelt kérdés
És mennyire volt jó az ágyban?ma 12:44
1/5 anonim válasza:
Attól hogy egy nő nagyon csinos még nem lesz automatikusan jó az ágyban!
Az egyik legjobb csaj egy olasz 20 éves csajszi volt, gyönyörű arc, modell test, puha bőr, de mégis feszes mindenhol. Speciel ő jó volt az ágyban, kielégíthetetlen, sorozatélvező, aznap éjjel vagy 20-an megdugtuk a klubban :)
2/5 anonim válasza:
Voltak szépek nehéz választani. De olyan igazi démon az ágyban félével még nem hozott össze a sors. Nők eléggé az átlag dolgokat szeretik és inkább passzívak az ágyban. Igazából az már ünnep, ha van kondija a lovagláshoz és tényleg szereti szopni. A többi már hab a tortán.
3/5 anonim válasza:
Hogy nézett ki...leírni teljesen nem lehet. Arcra is szép volt alkatra is tökéletes.
Szexre is
De kinek mi.
De mindig olyannal feküdtem le aki vonzó volt. Akik tetszettek mással nem is ment volna.
De ez a normális
4/5 anonim válasza:
20 voltam, ő 27, igazi nő, egy istennő, kék szemek, barna haj, tökéletes alkat, kemény telt mellek. Ágyban csak néha engedett hogy élvezkedjek rajta, ő nem engedte el magát sosem, gondolom nem akarta hogy a gyerek szerelmes legyen belé, attól még az lettem, fájt amikor ejtett, de jó volt.
5/5 A kérdező kommentje:
4-es, ő prosti volt vagy hogy akadtál össze ilyen fiatalon egy 27 éves nővel?
ma 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!