Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,mi volt a legr@bancodabb dolog ,amit csináltatok? Megbántátok?
Igazi 18+os? Akkor nem egyedül vagy a képeken? :D
Miután szakított velem az első barátom lefeküdtem az egyik haverjával.
Igen, megbántam, szégyelltem nagyon.
Ennek már több, mint 10 éve, azóta sem volt több 1 éjszakás kalandom, ez az eset elvette a kedvem.
Ez nem r..ancos, hanem szánalmas
Erazmuszon voltam Madridban egy fél évet, szerettem volna jobban fejleszteni az angolom és a spanyolt is megtanulni alap szinten, szóval magyarul egyáltalán nem beszéltem. Ugyanoda jött egy csajszi aki magyar volt na ő mindenben benne volt, úgy volt vele hogy egyszer élünk, távol is van otthonról, amit kint csinál az kint is marad. Kb amit csak el tudtok képzelni egy 19 éves a társadalmi kötelékek alól kiszabadult csajszitól az neki minden megvolt.
Ami biztos hogy volt azok a következőek: Orgia legalább 4-5 alkalommal, több pasis szex 10+ alkalom, idősebb pasival 50 körüliek, az is jópár alkalom, lányokkal szintén 15-20 legalább, egyéjszakás kaland amikor csak buli volt. Végig akart menni az egyetem összes rasszán aki elérhető volt.
Konkrétan azt sem tudom hogy volt ideje bármi mást csinálni mint dugni...
Azért a végére azt kell mondjam hogy nagyon jól esett az amikor egyszer véletlenül összefutottunk Pesten és csak nézett :D
Onlyfanseztem, miközben barátom volt. Ő nem tudott róla.
Egy nap alatt 3 pasival voltam együtt, reggel az egyiknél keltem, átmentem az exemhez, végül este egy harmadikkal. Több ilyen is volt hogy egy nap alatt 2-vel voltam.
Másfél évig szeretője voltam valakinek, ezalatt nekem is volt barátom (mellette onlyfanseztem, ő sem volt hűséges hozzám).
Évekkel ezelőtt történtek, azóta harmonikus kapcsolatban élek a jelenlegi párommal. Mind hiba volt. Megbántam, és soha nem csinálnám meg újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!