Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a hibás?
Figyelt kérdés
Szóval először taliztam a fiúval ( ő 24 én 21), kb 4 órát ültünk egy kávézóba s kiderült mindketten anime rajongók vagyunk, persze a semmiből elkezdi vegyünk ki egy szobát s nézzünk valamit. Egyből elutasítottam, meg, hogy ne is reménykedjen. Majd kb ő nézett hülyének, h nem akar mást. Nehezen belementem, de mondtam nem lesz semmi. Kb hajnali 3ig semmi nem volt, mellém feküdt, majd finoman megmasszírozott. Le akart smárolni, de nem engedtem. Nagyon próbálkozott, valahogy sikerült neki, utána már nekem is jól esett. Majd kijelenti, engedd, hogy kielégítselek mire én:" nem! ". Nagyon játékos volt, le is fogott tudta, hogy ingereljen fel sikerült bugyin keresztül ujjazzon majd kinyalt, s azt mondta akkor lesz szex ha én mondom. Erre fel, ahogy befejezte pár másodperc alatt be is tette! Kihasználta, h nagyon fáradt, ellazult vagyok már nem volt minek ellenkezzek hagytam neki amikor vége volt, hazaakartam menni, de nem engedte letusoltunk, s tőlem el fordulva aludt. Éjszaka arra ébredek, h felém fordul s megfogja a kezem akkor ez most mi? Reggel ismét szex arra ébredtem, hogy ujjaz. Utána haza, küldött képet, hogy mit csinál majd utált rá, h este meg kéne ismételni mondom nem, erre elkezdi én használtam ki. Erre mondom, miért te többször akarsz kihasználni? Utána nekiálltam, h nem akartam, rávett, nem vett gumit hirtelen betette, fájt, rosszul voltam a tabitól stb. Majd elkezdi fáradt most végzett munkába, majd élőben megbeszéljük, de azóta nem történt semmi s ez kb 5 napja volt. Szerintetek mi az igazság, mi van/volt a fiú fejébe? Még egy fura dolog, állandóan ujjazta a fenekem pedig mondtam, nem élvezem, s olyankor simogatott valahogy elterelte a témát, ezt miért akarta annyira? Oda nem tette be, csodálkoztam is még se kérdi de ujjazni imádta. Aztmondta, nem akart megdugni, hanem időközben nagyon beindult, ez igaz?2022. máj. 1. 23:11
1/10 anonim válasza:
Úristen. A legvége meg kb az eleje okés, de a középétől ez egy értelmetlen katyvasz. Utolsó kérdesed méltó a reagálásra: persze, lehet, hogy beindult, de eredetileg nem akarta.
2/10 anonim válasza:
Jah hogy téged csak ígyeg lehet dugni? Nem nézünk meg valamit? Eskü nem lesz több.
3/10 anonim válasza:
Kéreted magad, másnap hisztizel, de hiányérzeted van, mert análba nem rakta be, (még csak rá sem kérdezett! 😔), pedig elő is készített.
4/10 anonim válasza:
Hűha rázd meg még egyszer azt a betűs zsákot, mert ebből nem lett értelmes mondat.
Köszi.
5/10 A kérdező kommentje:
#3 ez nagyon csúnya volt.. Nem kérettem magam! Szerelmi csalódás után voltam vágytam szeretet/figyelemre s ő ezt megadta úgy, h befurta magát a bugyimba mai kihasználás. Nem hisztiztem, megakartam vele beszélni, ő meg lerázott, mintha nem az ő dolga volna pedig nagyon is az, miután beletett egy ilyen szituációban! Az utolsóra nem is reagálok az úgy szánalmas ahogy van.
2022. máj. 1. 23:34
6/10 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú szöveget írtam le, úgyhogy bocsi, ha nem olvastam át hol hiányzik a vessző, aki értelmes és nem kötekedő az érti a többit meg leszarom, pofátlankodjon máshol.
2022. máj. 1. 23:36
7/10 anonim válasza:
Nem a vesszőkkel van baj, hanem hogy értelmezhetetlen amit írtál és se füle se farka.
8/10 anonim válasza:
Hú wazze' úgy látom itt mindkét oldalon igen komoly gondok vannak a toronyban...
9/10 anonim válasza:
Ha azt mondod hogy nem, de közben arrébb húzod a bugyit akkor az valójában igen. Nem vagy magaddal valami őszinte... se vele.
10/10 anonim válasza:
Soha többet ne menj a közelébe, ennyi.
Ez egy gyökér, mindent megígért, aztán az ellenkezőjét csinálta.
Én azt gondolom, hogy ez nem teljesen szexuális erőszak, (nem mondtad neki, hogy állj, hagyd abba, nem akarom) de ott van a peremén igen erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!