Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hibás ezért egy pasi?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás ezért egy pasi?

Figyelt kérdés

Nem közölte, kapcsolatunk elejen, hogy fontos neki egy masik nő is, akivel titokba találkozik, mert az foglalt.

Azt hiszem, nem rosszindulatból hazudott, hanem meg saját maga előtt is tagadja, hogy érzései vannak iránta.

Lenyeg az, hogy emiatt félévet át voltam verve,mert több volt a kapcsolatuk, mint amit ő be akart nekem vallani. Azt mondta, hogy csak barátok.

Azzal védekezik, hogy en eleinte úgysem akartam komoly kapcsolatot vele, mit számít nekem, hogy megcsalt.

Mondjuk neki az udvarlás az vlt, hogy szinte ramköltözött, ami nekem nem mindig felelt meg, de azert egyutt voltunk.

2021. nov. 13. 20:38
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja es azt a nőt több éve ismeri es be is akart minket mutatni egymasnak
2021. nov. 13. 20:39
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Picit talán igen.
2021. nov. 13. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
10%

Egy férfi soha, semmiért nem hibás!

/f

2021. nov. 13. 20:49
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
hármas: Ennyi
2021. nov. 13. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, de mellékes.

A lényeg, hogy meg tudsz-e neki bocsátani. Nem azért, hogy továbbra is vele maradj, hanem azért, hogy tovább lépj egészségesen.

2021. nov. 13. 21:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ez fura. Merthogy nem kérdezted... Ő végülis nem hazudott.

De joggal vélelmezhető lett volna, hogy teljesen független. Így tévedésben hagyott. Hibás. Nyugodtan dobd ki, tutira nem szerelmes.

2021. nov. 13. 21:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Kérdeztem es mindig hazudott mindenben, hogy független nem csal meg soha stb
2021. nov. 13. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok... ja az természetes, hogy egy percig sem méltó hozzád, és ha te kitartasz mellette, akkor már te is hibás leszel, mert nem becsülöd magad, nem azt teszed (adod magadnak), amit megérdemelsz.

De egy percet nem érdemel már ő az életedből. Még haragot sem, ezért kell továbblépni.

2021. nov. 13. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy kicsit azért hibás. Ha az elején tisztázta volna, az oké lett volna, ha te ezt tudod, és úgy mész bele egy ilyen kapcsolatba. Így én elítélem őt, és reménykedem benne, hogy találsz majd jobbat is.
2021. nov. 14. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!