Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás ezért egy pasi?
Nem közölte, kapcsolatunk elejen, hogy fontos neki egy masik nő is, akivel titokba találkozik, mert az foglalt.
Azt hiszem, nem rosszindulatból hazudott, hanem meg saját maga előtt is tagadja, hogy érzései vannak iránta.
Lenyeg az, hogy emiatt félévet át voltam verve,mert több volt a kapcsolatuk, mint amit ő be akart nekem vallani. Azt mondta, hogy csak barátok.
Azzal védekezik, hogy en eleinte úgysem akartam komoly kapcsolatot vele, mit számít nekem, hogy megcsalt.
Mondjuk neki az udvarlás az vlt, hogy szinte ramköltözött, ami nekem nem mindig felelt meg, de azert egyutt voltunk.
Egy férfi soha, semmiért nem hibás!
/f
Szerintem igen, de mellékes.
A lényeg, hogy meg tudsz-e neki bocsátani. Nem azért, hogy továbbra is vele maradj, hanem azért, hogy tovább lépj egészségesen.
Nos, ez fura. Merthogy nem kérdezted... Ő végülis nem hazudott.
De joggal vélelmezhető lett volna, hogy teljesen független. Így tévedésben hagyott. Hibás. Nyugodtan dobd ki, tutira nem szerelmes.
#5 vagyok... ja az természetes, hogy egy percig sem méltó hozzád, és ha te kitartasz mellette, akkor már te is hibás leszel, mert nem becsülöd magad, nem azt teszed (adod magadnak), amit megérdemelsz.
De egy percet nem érdemel már ő az életedből. Még haragot sem, ezért kell továbblépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!